Skip to content
Imaginea prezintă o pereche de încălțări albe pe podea.

Cum să cureți pantofii de culoare albă

Cif poate reda frumusețea casei tale, dar nu numai! Pantofi murdari? Cif îi poate face să strălucească. Citește în continuare acest articol pentru a afla cum.

Cif poate reda frumusețea casei tale dar nu numai. Pantofi murdari? Cif îi poate face să strălucească de curățenie. Citește acest articol pentru a afla cum.

Tuturor ni s-a întâmplat să ieșim încălțați cu o pereche de pantofi albi și, pe neașteptate, să înceapă o ploaie torențială. Nu-ți face griji! Poți citi mai jos ghidul nostru pentru a afla cum poți curăța pantofii de culoare albă.

Cum să cureți pantofii de noroi    

Pantofii și tenișii din piele albă complezează ușor orice ținută și sunt potriviți la aproape orice ocazie. Este bine de știut cum poți curăța tenișii albi de noroi, în special toamna, atunci când vremea poate fi imprevizibilă.

Vești bune! Pantofii și tenișii albi pot străluci ca la prima purtare urmând sfaturile de mai jos.

Cum să elimini petele de pe pantofii de culoare albă    

Multe persoane spală pantofii sau tenișii în mașina de spălat. Acest obicei duce la micșorarea și schimbarea formei pantofilor sau a teneșilor. Află, mai jos, cum poți scoate petele și curăța adidași albi în cel mai ușor mod posibil:

  • Folosește un șervețel de hârtie sau o cârpă uscată pentru a usca petele.
  • Aplică Cif Cremă folosind o cârpă sau o lavetă umedă. Puterea lui Cif acționează pe toată suprafața pantofului. Formula sa cu 100% particule naturale de curățare elimină murdăria, fără a afecta suprafața pe care este aplicat.
  • Șterge pantofii folosind mișcări circulare și ușoare, fără să apeși.
  • După ștergere folosește o cârpă sau o lavetă uscată pentru a elimina produsul și lasă   pantofii la uscat.
  • Nu uita să speli șireturile. Le poți pune într-o șosetă și spăla la program normal.

Sfatul nostru numărul 1 pentru curățarea pantofilor murdari? Tratează petele cât mai repede cu putință pentru a evita pătarea sau stricarea pantofilor.

Oferă  strălucire pantofilor și tenișilor folosind Cif. Adio murdărie și bun venit pantofi frumoși!

Atenție: înaintea folosirii produsului  citește cu atenție instrucțiunile de pe ambalaj. Testează   întotdeauna produsul pe o suprafață mică înainte de folosirea acestuia.