Sari la conținut
Cif poate reda frumusețea casei tale, dar nu numai! Pantofi murdari? Cif îi poate face să strălucească. Citește în continuare acest articol pentru a afla cum.

Cum să curățați pantofii de culoare albă

Cif se află în casele românilor de mai bine 10 de ani, îndepărtând 100% murdăria, hrănind, protejând și îngrijind suprafețele.

Pantofi murdari? Tuturor ni s-a întâmplat să ieșim încălțați cu o pereche de pantofi albi și, pe neașteptate, să înceapă o ploaie torențială. Nu-ți face griji! Cif îi poate face să strălucească de curățenie. Citește acest articol pentru a afla cum

Cum să cureți pantofii de noroi

Pantofii și tenișii din piele albă completează ușor orice ținută și sunt potriviți la aproape orice ocazie. Este bine de știut cum poți curăța tenișii albi de noroi, în special toamna, atunci când vremea poate fi imprevizibilă. Vești bune! Pantofii și tenișii albi pot străluci ca la prima purtare cu ajutorul lui Cif cremă.

Cum să elimini petele de pe pantofii de culoare alba

Multe persoane spală pantofii sau tenișii în mașina de spălat. Acest obicei duce la micșorarea și schimbarea formei pantofilor sau a teneșilor. Îți propunem o soluție ce nu îți va afecta încălțămintea și câțiva pași simpli pentru curățare:

  • Aplică Cif Cremă folosind o cârpă sau o lavetă umedă. Puterea lui Cif acționează pe toată suprafața pantofului. Formula sa cu 100% particule naturale de curățare elimină murdăria, fără a afecta suprafața pe care este aplicat;

  • Șterge pantofii folosind mișcări circulare și ușoare, fără să apeși;

  • După ștergere folosește o cârpă sau o lavetă uscată pentru a elimina produsul și lasă pantofii la uscat;

  • Nu uita să speli șireturile. Le poți pune într-o șosetă și spăla la program normal.

  • Sfatul nostru numărul 1 pentru curățarea pantofilor murdari? Tratează petele cât mai repede cu putință pentru a evita pătarea sau stricarea pantofilor.

Adio, murdărie! Bun venit, casă frumoasă!