Cif poate reda frumusețea casei tale, dar nu numai! Pantofi murdari? Cif îi poate face să strălucească. Citește în continuare acest articol pentru a afla cum.

Cum să curățați pantofii de culoare albă

Cif se află în casele românilor de mai bine 10 de ani, îndepărtând 100% murdăria, hrănind, protejând și îngrijind suprafețele.

Pantofi murdari? Tuturor ni s-a întâmplat să ieșim încălțați cu o pereche de pantofi albi și, pe neașteptate, să înceapă o ploaie torențială. Nu-ți face griji! Cif îi poate face să strălucească de curățenie. Citește acest articol pentru a afla cum

Cum să cureți pantofii de noroi

Pantofii și tenișii din piele albă completează ușor orice ținută și sunt potriviți la aproape orice ocazie. Este bine de știut cum poți curăța tenișii albi de noroi, în special toamna, atunci când vremea poate fi imprevizibilă. Vești bune! Pantofii și tenișii albi pot străluci ca la prima purtare cu ajutorul lui Cif cremă.

Cum să elimini petele de pe pantofii de culoare alba

Multe persoane spală pantofii sau tenișii în mașina de spălat. Acest obicei duce la micșorarea și schimbarea formei pantofilor sau a teneșilor. Îți propunem o soluție ce nu îți va afecta încălțămintea și câțiva pași simpli pentru curățare:

 • Aplică Cif Cremă folosind o cârpă sau o lavetă umedă. Puterea lui Cif acționează pe toată suprafața pantofului. Formula sa cu 100% particule naturale de curățare elimină murdăria, fără a afecta suprafața pe care este aplicat;

 • Șterge pantofii folosind mișcări circulare și ușoare, fără să apeși;

 • După ștergere folosește o cârpă sau o lavetă uscată pentru a elimina produsul și lasă pantofii la uscat;

 • Nu uita să speli șireturile. Le poți pune într-o șosetă și spăla la program normal.

 • Sfatul nostru numărul 1 pentru curățarea pantofilor murdari? Tratează petele cât mai repede cu putință pentru a evita pătarea sau stricarea pantofilor.

Adio, murdărie! Bun venit, casă frumoasă!

Cif Cremă Original
250ml
500ml
700ml
Cif cremă cu Parfum de Trandafiri
500ml
700ml
Cif Cremă cu Parfum de Lămâie
250ml
500ml
700ml
Cif Cremă Ocean 500ml
500ml
Cif cremă cu Parfum de Violetă
500ml
700ml
Cif Cremă cu Parfum de Eucalyptus
500ml
700ml
Cif Cremă cu Clor
500ml

Descriere

Crema Cif se află în casele românilor de mai bine 10 de ani. Anul acesta ne-am decis să îmbunătățim ambalajul produsul nostru din grijă pentru mediul înconjurător și oameni. Un design nou, modern, orientat și aceeași eficientă de curățare consacrată de-a lungul timpului.

Cif cremă cu ingrediente abrazive de curățare 100% naturale, îndepărtează ușor cele mai dificile petele de murdărie din casa ta, fără a distruge suprafețele. Consistența vâscoasă a produsului permite un dozaj optim și folosință îndelungată.  Cif cremă asigură o curățare impecabilă a multiplelor suprafețe din casă, la un preț accesibil. Parfumul produsului conferă prospețime și transformă experiența de curățare într-una plăcută.

Echipa Cif își propune să contribuie la creșterea nivelului de viață și de confort al oamenilor și, totodată, să ajute la protejarea mediului înconjurător. Recipientele cremelor noastre sunt obținute dintr-un material plastic reciclat, exceptând capacului.

Îți oferim o varietate de mărimi și parfumuri din care poți alege: Cif Cremă Original (250ml/ 500ml/ 700ml), Cif Cremă cu parfum de lămâie (250ml/ 500ml/ 700ml), Cif Cremă cu parfum de trandafiri (500ml/ 700ml), Cif Cremă cu parfum de violetă (500ml/ 700ml), Cif Cremă cu parfum de eucalyptus (500ml/ 700ml) și Cif Cremă cu clor (500ml).

Beneficii

 • Curățenie impecabilă la un preț accesibil;
 • Produs cu folosință îndelungată;
 • Îndepărtează cu succes orice urmă de murdărie;
 • Produs universal de curățare;
 • Poate fi utilizat pe o gamă largă de suprafețe (Curăță gresia și faianța precum un profesionist);
 • Protejează suprafețele;
 • Ingrediente 100% naturale;
 • Parfum plăcut;
 • Recipient din plastic reciclat;
 • Grijă pentru mediul înconjurător și oameni.