Skip to content

Cif, soluție de curățat universală pentru îndepărtarea murdăriei

Cif cremă te ajută să redescoperi frumusețea suprafețelor din casa ta. Cu Cif, curățarea urmelor persistente de murdărie, grăsime și a rămășițelor de mâncare este simplă, datorită formulei sale unice cu 100% micro-particule naturale. Cif poate fi folosit pe majoritatea suprafețelor incluzând faianță, ceramică, plastic sau inox. Te poți bucura de frumusețea casei tale folosind doar un singur produs!

Cu puterea agenților antibacterieni, acest produs de curățare de uz general elimină 99,9% din viruși și bacterii, fiind o soluție de curățare excelentă pentru întreaga casă. Sprayul antibacterian Cif îndepărtează cu ușurință murdăria de zi cu zi. Formula sa specială permite folosirea pe suprafețele de lucru din bucătărie, dar și în baie, lăsându-le strălucitor de curate, cu un miros plăcut. 

Șervețelele sunt concepute dintr-un material rezistent de tip „fagure” pentru ce ajută la eliminarea cu ușurință a murdăriei de pe suprafețele din casa ta. Șervețelele universale Cif Power & Shine Șervetele pentru multisuprafețe curăță și lasă în urmă un parfum plăcut de lămâie. Spune „adio!” murdăriei și „bun venit!” frumuseții în casa ta cu ajutorul lui Cif.