Skip to content
maginea prezintă reflexia feței unui bărbat într-un robinet. Fața acestuia arată disproporționată, făcând ca nasul său să pară imens.

Cum să înfrumusețezi și să amenajezi o baie mică

Cif crede că locuințele și spațiile curate ne fac pe toți mai fericiți. În acest articol veți afla cum poți amenaja o baie mică, astfel încât să pară mai spațioasă și mai frumoasă. 

Crearea iluziei de spațiu într-o încăpere se poate realiza prin manipularea percepției și a poziționării surselor de lumina. Mai jos, poți citi câteva idei de amenajare a unei băi de dimensiuni mici:

 

 • Culorile neutre precum cremul, bejul sau diferitele nuanțe de gri pot face o baie mică să arate mult mai spațioasă.
 • Montarea unei lucarne sau a poziționării luminilor în jurul oglinzii oferă iluzia unui spațiu mai mare.
 • Decorarea pereților și a căzii de baie cu același model de faianță poate crea, de asemenea, iluzia de spațiu.
 • poți  personaliza prin culori și accesorii zonele plictisitoare ale băii tale..

Modalitatea prin care poți  transforma o baie mică într-una încăpătoare și aerisită presupune utilizarea spațiul într-un mod inteligent și folosirea jocului de lumini . Într-un plan de design, pentru o baie mică, poziționarea luminilor este foarte importantă. Atenție mare la respectarea normelor de siguranță atunci când ininstalezi și folosești  luminile în spații cu umiditate crescută.

5 Idei de depozitare pentru băi mici

Urmează aceste idei de depozitare dedicate transformării băilor mici și înghesuite în unele mult mai spațioase și ordonate. Poți realiza acest lucru folosind următoarele idei practice și eficiente:

 1. Poți crea mai mult spațiu depozitând obiectele pe rafturi.
 2. Adăugă un raft deasupra chiuvetei pentru a avea acces ușor la cele necesare.
 3. Folosește spațiul de deasupra vasului de toaletă instalând un dulăpior pentru depozitarea hârtiei igienice sau a altor produse sanitare.
 4. Poți instala agățătoare pe uși sau pe dulăpioarele din baie.
 5. Excelente idei de depozitare sunt și montarea rafturilor suprapuse sau a agățătoarelor pentu coșulețe.

Cum să cureți baia

Știm cu toții faptul că murdăria nu este frumoasă. De aceea produsele Cif curăță suprafețele pentru a le reda frumusețea. Mai jos poți citi despre cum poate ajuta Cif la curățarea băii tale:

 • Curăță în profunzime toate tipurile de suprafețe: Cif Cremă cu 100% particule de curățare naturale elimină murdăria lăsând suprafețele curate si strălucitoare.
 • Curăță dușul: Cif Power & Shine Anti-calcar este un produs dedicat curățării depunerilor de piatră sau calcar. Îndepărtează cu ușurință până la 100%* urmele dificile de calcar, săpun întărit și sebum corporal, lăsând baia și dușul strălucind de curățenie și fără urme.
 • Curăță parchetul și gresia: Folosiți Cif Floor Expert Soluție pentru curățarea podelelor pentru a elimina murdăria și a obține o podea curată și frumoasă.

Vei putea spune „Cât de frumos este totul!” data viitoare când vei privi în oglinda din baia ta.

Atenție: înaintea folosirii produsului citește cu atenție instrucțiunile de pe ambalaj. Testează întotdeauna produsul pe o suprafață mică înainte de folosirea acestuia.

Îndepărtează cu ușurință până la 100%* urmele dificile de calcar, săpun întărit și sebum corporal, lăsând baia și dușul strălucind de curățenie și fără urme.