Skip to content
maginea prezintă reflexia feței unui bărbat într-un robinet. Fața acestuia arată disproporționată, făcând ca nasul său să pară imens.

Cum să cureți baia

Cif crede că locuințele și spațiile curate ne fac pe toți mai fericiți. Produsele Cif iți curăță baia și o fac să strălucească.

 

Cif crede că locuințele și spațiile curate ne fac pe toți mai fericiți. Produsele Cif iți curăță baia și o fac să strălucească.

Produsele pentru baie Cif îți împrospătează și curăță gresia, faianța, cabina de duș și chiuveta, făcându-ți baia să zâmbească”de strălucire. Cif este nemilos cu murdăria, dar nu atacă suprafețele, asigurând cele mai bune rezultate. Despre cum poți face curățenie în baie eficient, poți afla citind următorul articol.

Cum să cureți baia și faianța:

 • Pentru o faianță curată și strălucitoare: Cif Cremă cu 100% particule de curățare naturale, elimină murdăria persistentă, lăsând suprafețele curate și strălucitoare.
 • Elimină depunerile de calcar: Cif Perfect Finish Spray Anticalcar conține o formulă specială care îți va lăsa suprafețele curate și strălucitoare în doar câteva minute, după folosire. Acest produs elimină 100% din petele greu de scos. inclusiv pe cele de calcar.
 • Elimină petele de apă: Folosiți tehnologia de care dispune Cif Power & Shine Spray pentru baie pentru a elimina  petelor de apă și de săpun.
  • Începe prin a folosi Cif Cremă pentru a curăța stratul gros de murdărie. Procesul de limpezirea, după folosirea produsului, este foarte ușor, iar rezultatul este unul strălucitor și frumos.
  • Folosește Cif Perfect Finish Spray pentru suprafețe din inox pe robinete. Formula produsului a fost creată special pentru eliminarea murdăria și a amprentelor. Cif Perfect Finish Spray va deveni cel mai bun prieten al suprafețelor din inox din casa ta!
  • Elimină bacteriile din baie cu ajutorul lui Cif Power & Shine Spray Antibacterian. Acesta distruge 99.9% dintre bacterii. Curăță și igienizează orice suprafață din casa ta cu ajutorul lui Cif Power & Shine Spray Antibacterian!
  • Cum să cureți gresia din baie

   Acum este momentul pentru înfrumusețarea și curățarea gresiei.

   Cif Floor Expert Soluție pentru curățarea podelelor din baie este alegerea perfectă pentru gresia din baia ta! Cu Cif gresia devine împrospătată, curată și strălucitoare fără a fi nevoie de limpezire. Este soluția ta perfectă pentru o gresie frumoasă și strălucitoare!

   Adio murdărie și bun venit frumusețe!

   Atenție: înaintea folosirii produsului citește cu atenție instrucțiunile de pe ambalaj. Testează întotdeauna produsul pe o suprafață mică înainte de folosirea acestuia.

    

 •  

Produce Similare

( : )