Sari la conținut
omul care se uită la robinet

Cum să cureți gresia și faianța din casa ta

Cif se află în casele românilor de mai bine 10 de ani, îndepărtând 100% murdăria, hrănind, protejând și îngrijind suprafețele.

Urme de apă? Pete de grăsime? Depuneri de calcar? Murdărie urâtă? Știm cât de greu poate fi să cureți gresia și faianța din casa ta. Vorbim despre o suprafețe mari și o varietate de probleme cu care acestea se pot confrunta. Dar nu te descuraja! Îți propunem câțiva pași simpli care te vor ajuta, cu siguranță. Poți obține suprafețe strălucitoare astfel: Pentru o faianță curată și strălucitoare îți propunem 2 produse universale cu rezultate imediate:

  • Cif cremă

    cu ingrediente abrazive de curățare 100% naturale, îndepărtează ușor cele mai dificile petele de murdărie din casa ta, fără a distruge suprafețele. Consistența vâscoasă a produsului permite un dozaj optim și folosință îndelungată.  Cif cremă asigură o curățare impecabilă a multiplelor suprafețe din casă, la un preț accesibil. Parfumul produsului conferă prospețime și transformă experiența de curățare într-una plăcută. Îți oferim o varietate de mărimi și parfumuri din care poți alege: Cif Cremă Original (250ml/ 500ml/ 700ml), Cif Cremă cu parfum de lămâie (250ml/ 500ml/ 700ml), Cif Cremă cu parfum de trandafiri (500ml/ 700ml), Cif Cremă cu parfum de violetă (500ml/ 700ml), Cif Cremă cu parfum de eucalyptus (500ml/ 700ml) și Cif Cremă cu clor (500ml). Folosește cu încredere Cif și suprafețele din casa ta vor străluci de curățenie!

  • Cif Spray pentru ferestre și suprafețe lucioase

    poate fi folosit frecvent pentru curățarea faianței din baie și bucătărie, oglinzilor și suprafețelor din sticlă. Spray-ul îndepărtează rapid amprentele, urmele de apă și murdăria de pe geamuri și orice suprafață din sticlă. În plus, previne apariția murdăriei prin intermediul peliculei protectoare care permite alunecarea apei.

Pentru o gresie frumosă și strălucitoare îți recomandăm Cif Floor Expert. Produsul nu atacă suprafețele. Produsul este eficient chiar și pe podelele care se pătează ușor. Formula elimină, cu usurință, 100 % murdăria din bucătărie. 100% produs practic: ștergi o singură data, fără alunecare. Nu necesită clătire. Cif Floor Expert se absoarbe rapid. Nu necesită uscare cu mopul sau lavete. Lasă un parfum plăcut, de lungă durată. Produsul poate fi folosit diluat (spumă bogată cu doar 3 capace de Cif Floor Expert în jumătate de găleată de apă) sau nediluat (turnat pe un burete umed sau direct pe suprafață).

Calcar sau grăsime întărită pe suprafețe?

  • Elimină depunerile de calcar întărit cu Cif Power & Shine Spray pentru baie, Anti-calcar. Produsul parte dintr-o gama completă de spray-uri destinată curățeniei în profunzime. Cif Power & Shine Spray pentru baie, Anti-calcar înlătură 100% calcarul întărit de pe orice tip de suprafață, protejează împotriva urmelor viitoare și curăță eficient murdăria. Pentru petele persistente lăsați produsul să acționeze 10-15 minute și ștergeți, apoi, cu o lavetă din microfibră.

  • Elimină grăsimea întărită cu Cif Power & Shine Spray pentru bucătărie, Degresant. Cif Power & Shine Spray pentru bucătărie, Degresant face parte dintr-o gama completă de spray-uri destinată curățeniei în profunzime. Cif Power & Shine Spray pentru bucătărie, Degresantul înlătură 100% grăsimea întărită de pe orice tip de suprafață, protejează împotriva urmelor viitoare și curăță eficient murdăria. Pentru petele persistente lăsați produsul să acționeze 10-15 minute și ștergeți, apoi, cu o lavetă din microfibră.

Curățare și igienizare?

Nimic mai simplu! Soluția? Cif Power & Shine Spray Antibacterian. Cif Power & Shine Spray Anti-bacterian nu decoloreză, nu pătează și nu afectează suprafețele. Produsul este destinat utilizării de zi cu zi, curăță și igienizează orice tip de suprafață. Cif Power & Shine Spray Anti-bacterian nu necesită clătire. Miros plăcut și suprafețe strălucitoare, garantat!

Pentru o gresie curată și strălucitoare, voila, Cif Floor Expert Soluție pentru curățarea suprafețelor din bucătarie!

Cif Floor Expert curăță murdăria zilnică (grăsime, pete de mâncare, praf, urme de apă), rapid și ușor, protejează și oferă strălucire oricărui tip de podea din bucătărie (plăci de gresie, ceramice, piatră, linoleumul, marmură, granit). Cif Floor Expert nu atacă suprafețele. Produsul este eficient chiar și pe podelele care se pătează ușor. Formula elimină, cu usurință, 100 % murdăria din bucătărie. 100% produs practic: ștergi o singură data, fără alunecare. Nu necesită clătire. Cif Floor Expert se absoarbe rapid. Nu necesită uscare cu mopul sau lavete. Lasă un parfum plăcut, de lungă durată. Produsul poate fi folosit diluat (spumă bogată cu doar 3 capace de Cif Floor Expert în jumătate de găleată de apă) sau nediluat (turnat pe un burete umed sau direct pe suprafață). Adio, murdărie! Bun venit, casă frumoasă!