Skip to content
Imaginea prezintă o tânără jucându-se cu propria reflexie în dulapurile bucătăriei sale. Văzută în reflexie, aceasta pare a fi suspendată în aer.

Casă curată, minte ordonată

Cif crede că locuințele și spațiile curate ne fac pe toți mai fericiți. Mai jos vei găsi un ghid care conține sfaturi pentru curățenia generală a casei tale.

Casă curată, minte ordonată

 

Cum te poate binedispune curățenia generală a casei? O casă curată îți influențează pozitiv starea de spirit, în timp ce dezordinea și mizeria te va afecta într-un mod negativ.

O casă dezordonată îți poate afecta, în mod involuntar, starea generală de bine. O curățenie generală a casei este foarte similară cu mersul la sala de forță, deoarece organismul începe să elibereze endorfine ce te fac să te simți excelent.

Sfaturi simple pentru a te simți minunat și a avea o casă curată:

 

Primul pas – Ordonează

 

Să începem cu începutul: scăpă de lucrurile pe care nu le mai folosești prin a le dona, recicla sau vinde. Apoi, organizeaza restul lucrurilor cu ajutorul unor soluții pentru depozitare ingenioase. Reguli de curățenie în casă:

  • Poți începe curățenia casei dintr-o porțiune mică, cum ar fi biroul. Un birou curat înseamnă o minte ordonată. Ștergând suprafețele biroului și rearanjând obiectele în sertare, vei reuși să fi mai productiv pe termen lung și mult mai concentrat pe sarcina din fața ta.
  • Sortează dulapul cu haine, sertarele și dulapurile din bucătărie. Aruncă hainele și lucrurile pe care nu le mai folosești, la fel și hârtiile și bonurile de care nu mai ai nevoie. Organizeaza documentele și garderoba cu ajutorul culorilor sau a etichetelor.
  • Încearcă să folosești cutii pentru depozitare, de exemplu coșulețele pentru bucătărie sau rafturile verticale. Făcând toate aceste lucruri vei avea nu doar o casă ordonată și curată, ci și una mai ușor de curățat.

Fiindcă ți-ai organizat lucrurile, acum poți privi cu calm și optimism spre al doilea pas.

 

Al doilea pas – Curățenia generală a casei

 

Acum a venit momentul ștergerii prafului, al lustruirii și al curățeniei casei tale.

Acesta este un moment bun pentru a curăța toate obiectele din casă, făcându-le să strălucească. Puteți curăța cuptorul cu microunde, aragazul, mașina de spălat precum și restul obiectelor ce îți aparțin.

  • Pentru fiecare cameră a casei:  Cif Cremă, cu 100% particule de curățare naturale, ce elimină murdăria, lăsând suprafețele curate si strălucitoare.
  • Pentru bucătărie: Scapă de grăsimi folosind Cif Power & Shine Degresant pentru bucătărie ce conține uleiuri de portocală și de mandarină. Acest produs elimină grăsimea persistentă, fiind perfect, totodată, pentru orice tipuri de pete. Să nu uităm de cuptorul tău! Cif Perfect Finish Spray pentru curățarea cuptorului conține molecule create special pentru combaterea grăsimii, lăsând cuptorul strălucitor, atât pe interior, cât și la exterior.
  • Pentru baie: Elimină petele de apă folosind tehnologia de care dispune Cif Power și Shine Spray pentru baie, eficient împotriva petelor de apă și săpun.
  • Pentru podele: Podelele vor străluci din nou cu Cif Floor Expert Soluție pentru curățarea podelelor. Acest produs curăță cu ușurință urmele de pantofi și orice fel de urme. Podelele își vor regăsi strălucirea pierdută cu acest produs revoluționar!

Adio murdărie și bun venit frumusețe!

Atenție: înaintea folosirii produsului citește cu atenție instrucțiunile de pe ambalaj. Testează întotdeauna produsul pe o suprafață mică înainte de folosirea acestuia.