Sari la conținut
femeie care face stea în reflecție

Legătura dintre curățenie și bunăstare

Casă ordonată și curată, minte ordonată – Gândiți-vă la beneficiile minunate pe care o curățenie generală a casei le poate aduce.

Acasă nu este doar un sentiment, ci și un loc. Un loc construit cu amintiri și obiecte care ne exprimă personalitatea. Toate aceste obiecte ne sunt dragi și știm că sunt achiziționate cu efort. Menține-le frumoase și strălucitoare ca la “prima întâlnire” cu Cif! Sfaturi simple pentru a te simți minunat și a avea o casă curată:

Primul pas – Ordonează

Să începem cu începutul: scăpă de lucrurile pe care nu le mai folosești prin a le dona, recicla sau vinde. Apoi, organizează restul lucrurilor cu ajutorul unor soluții pentru depozitare ingenioase. Reguli de curățenie care te pot ajuta:

 • Începe curățenia casei de la o porțiune mică, cum ar fi biroul. Un birou curat înseamnă o minte ordonată. Ștergând suprafețele biroului și rearanjând obiectele în sertare, vei reuși să fi mai productiv pe termen lung. Aici te poate ajuta Cif Perfect Finish Spray pentru suprafețe din lemn. Produsul reprezintă o soluție completă pentru îndepărtarea petelor persistente de pe suprafețele din lemn. Spray-ul nostru conferă strălucire și îngrijește suprafețele, fără a lăsa urme.

 • Sortează-ți hainele și obiectele personale. Aruncă hainele și lucrurile pe care nu le mai folosești, de exemplu hârtiile și bonurile de care nu mai ai nevoie. Organizeaza documentele și garderoba cu ajutorul culorilor sau a etichetelor.

 • Încearcă să folosești cutii pentru depozitare, de exemplu coșulețele pentru bucătărie sau rafturile verticale. Făcând toate aceste lucruri vei avea nu doar o casă ordonată și curată, ci și una mai ușor de curățat.

Ai organizat lucrurile, acum poți trece la următorul pas.

Al doilea pas – Curățenia generală a casei

Acum a venit momentul ștergerii prafului, al lustruirii și al curățeniei casei tale. Acesta este un moment bun pentru a curăța toate obiectele din casă, făcându-le să strălucească. Puteți curăța cuptorul cu microunde, aragazul, mașina de spălat precum și restul obiectelor din casă.

 • Pentru fiecare cameră a casei: Cif cremă cu ingrediente abrazive de curățare 100% naturale, îndepărtează ușor cele mai dificile petele de murdărie din casa ta, fără a distruge suprafețele. Consistența vâscoasă a produsului permite un dozaj optim și folosință îndelungată.  Cif cremă asigură o curățare impecabilă a multiplelor suprafețe din casă, la un preț accesibil. Parfumul produsului conferă prospețime și transformă experiența de curățare într-una plăcută.

 • Poți igieniza suprafețele folosind Cif Power & Shine Spray Anti-bacterian, un produs universal de curățenie ce omoară 99.9% dintre bacterii și virusurile gripale* (*elimină bacterii precum Salmonella, MRSA, E.Coli și Listeria, dar și virusurile gripale incluzând H1N1). Cif Power & Shine Spray Anti-bacterian nu decoloreză, nu pătează și nu afectează suprafețele. Produsul este destinat utilizării de zi cu zi, curăță și igienizează orice tip de suprafață. Cif Power & Shine Spray Anti-bacterian nu necesită clătire. Miros plăcut și suprafețe strălucitoare.

 • Pentru suprafețele delicate, care necesită o atenție deosebită, recomandăm Cif Spray Perfect Finish pentru suprafețele din lemn sau Cif Spray Perfect Finish pentru suprafețele din piele. Formula sa puternică îndepărtează praful dintr-o mișcare. Spray-ul conferă strălucire și îngrijește suprafețele, fără a lăsa urme.

 • Șervețelele sunt o soluție rapidă, la îndemâna oricui, pentru o curățare optimă a suprafețelor. Șervețelele pentru multi-suprafețe Cif sunt perfecte pentru curățarea rapidă a oricărui tip de suprafață și nu necesită clătire.  Cif Șervețele pentru multi-suprafețe îndepărtează petele de orice fel și urmele de praf, lăsând în urmă un parfum plăcut. Șervețele umede pentru suprafețe lavabile. Produsul nu conține chimicale și sunt biodegradabile.

 • Pentru bucătărie: Scapă de grăsimea întărită folosind Cif Power & Shine Degresant pentru bucătărie. Degresantul înlătură 100% grăsimea întărită de pe orice tip de suprafață, protejează împotriva urmelor viitoare și curăță eficient murdăria. Pentru petele persistente lăsați produsul să acționeze 10-15 minute și ștergeți, apoi, cu o lavetă din microfibră.

 • Șervețelele sunt o soluție rapidă, la îndemâna oricui, pentru o curățare optimă a suprafețelor. Șervețelele pentru bucătărie Cif sunt perfecte pentru curățarea rapidă a oricărui tip de suprafață și nu necesită clătire.  Cif Șervețele pentru bucătărie îndepărtează petele de orice fel și urmele de praf, lăsând în urmă un parfum plăcut. Șervețele umede pentru suprafețe lavabile. Produsul nu conține chimicale și sunt biodegradabile.

 • Pentru baie: Elimină petele de apă folosind tehnologia de care dispune Cif Power și Shine Spray pentru baie, eficient împotriva petelor de apă și săpun. Cif Power & Shine Spray pentru baie, Anti-calcar înlătură 100% calcarul întărit de pe orice tip de suprafață, protejează împotriva urmelor viitoare și curăță eficient murdăria. Pentru petele persistente lăsați produsul să acționeze 10-15 minute și ștergeți, apoi, cu o lavetă din microfibră.

 • Șervețelele sunt o soluție rapidă, la îndemâna oricui, pentru o curățare optimă a suprafețelor. Șervețelele pentru baie Cif sunt perfecte pentru curățarea rapidă a oricărui tip de suprafață și nu necesită clătire.  Cif Șervețele pentru baie îndepărtează petele de orice fel și urmele de praf, lăsând în urmă un parfum plăcut. Șervețele umede pentru suprafețe lavabile. Produsul nu conține chimicale și sunt biodegradabile. Cif Șervețele reprezintă o soluție rapidă pentru o baie frumoasă și curată!

 • Pentru podele: Podelele vor străluci din nou cu Cif Floor Expert Soluție pentru curățarea podelelor. Acest produs curăță, cu ușurință, urmele de pantofi și orice fel de urme. Podelele își vor regăsi strălucirea pierdută cu acest produs revoluționar!

Adio murdărie și bun venit, casă frumoasă!