Sari la conținut
Frigider urât mirositor? Cum cureți frigiderul pentru a-l face să miroasă frumos

Cum să cureți frigiderul

Cif se află în casele românilor de mai bine 10 de ani, îndepărtând 100% murdăria, hrănind, protejând și îngrijind suprafețele.

Frigiderul este folositcpentru păstrarea alimentelor crude, cât și a celor gătite, iar pentru reducerea riscului de intoxicație alimentară, curățarea frigiderului este vitală.

Începem prin a înțelege cât de des trebuie să cureți frigiderul. Este mult mai ușor să menți curățenia frigiderului, dacă o dată pe săptămână ștergi rafturile acestuia. Curățenia în profunzime este necesară doar o dată pe lună.

Produse Cif ce pot fi folosite pentru curățarea frigiderului:

  • O solu ție rapidă, șervețelele Cif, pentru curățenia săptămânală!

Șervețelele pentru bucătărie Cif sunt perfecte pentru curățarea rapidă a oricărui tip de suprafață și nu necesită clătire.  Cif Șervețele pentru bucătărie îndepărtează petele de orice fel, lăsând în urmă un parfum plăcut. Șervețele umede pentru suprafețe lavabile. Produsul nu conține chimicale și sunt biodegradabile.

  • O solu ție rapidă, șervețelele Cif, pentru curățenia în profunzime!

Cif Nature’s Recipe spray Degresant reprezintă o soluție eficientă și sustenabilă pentru îndepărtarea petelor de grăsime persistente. Înlătură mirosurile neplăcute și lasă un parfum plăcut.

Echipa CIF este dedicată efortului permanent de a ușura viața de zi cu zi a consumatorilor care doresc să aibă suprafețe mereu curate și frumoase. Am combinat experiența noastră, cu puterea ingredientelor tradiționale bine-cunoscute pentru eficacitatea lor de curățare, cum ar fi extract de lămâie. Rezultatul? O gamă unică sub formă de spray, agenți de curățare incredibil de eficienți și cu 100% ingredient derivate din resurse naturale. Rețeta CIF, cu extract de lămâie, îndepărtează eficient murdăria din casa ta și lasă un miros plăcut și puternic. Lămâia reprezintă un agent puternic de curățare care desprinde cu success petele de grăsime întărită. În plus, recipientele noastre pentru acest produs sunt realizate din plastic 100% reciclat și reciclabil. Grijă acasă, grijă pentru planetă.

Pași și recomandări pentru curățarea frigiderului:

  • Este recomandat să începi curățarea frigiderul de sus în jos;

  • Pune sertarele și rafturile la înmuiat într-o soluție formată din apă caldă și lichid de vase;

  • Nu uita să cureți frigiderul și la exterior, ștergând ușile și mânerele acestuia. În acest fel va arăta frumos atât în interior cât și pe exterior.

Adio, murdărie! Bun venit, casă frumoasă!