Skip to content
Imagine prezintă interiorul curat al unui frigider.

Frigider urât mirositor? Cum cureți frigiderul pentru a-l face să miroasă frumos

Frigiderul tău este foarte important pentru sănătatea, energia și fericirea întregii familii. Folosește Cif pentru strălucirea, înfrumusețarea și igienizarea acestuia. Atunci când îl vei deschide și vei vedea cât de curat și de frumos este, vei rămâne uimit.

Este bine de știut de ce este nevoie să menți un frigider curat. Acesta este folosit pentru păstrarea alimentelor crude, cât și a celor gătite, iar pentru reducerea riscului de intoxicație alimentară curățarea frigiderului este vitală.

Cât de des trebuie să îți cureți frigiderul? Este mult mai ușor să menți curățenia frigiderului dacă o dată pe săptămână ștergi rafturile acestuia. Curățenia totală este necesară doar o dată pe lună.

 

Cum să cureți frigiderul rapid

Poți curăța petele recente foarte ușor, folosind Cif Power & Shine Șervețe. Cu o singură ștergere elimină petele vizibile. Datorită lui Cif te poți bucura de frumusețea unui frigider curat.

Ghid pas cu pas pentru curățarea frigiderului

Mai jos poți citi sfaturi despre cum poți să cureți sertarele, rafturile, ușa și garniturile frigiderului:

  • Este recomandat să începi curățarea frigiderul de sus în jos.
  • Scoate mâncarea din frigider și evită să merge la cumpărături înainte de a curăța frigiderul sau compartimentele acestuia.
  • Pune sertarele și rafturile la înmuiat într-o soluție formată din apă caldă și lichid de vase.
  • Nu uita să cureți frigiderul și la exterior, ștergând ușile și mânerele acestuia. În acest fel va arăta frumos atât în interior cât și pe exterior.

Este foarte ușor să eviți un frigider urât mirositor având produsele Cif la îndemână. Adio murdărie și bun venit frigider frumos!

Frigiderul tău este foarte important pentru sănătatea și energia întregii familii. Folosește Cif pentru a-l igieniza și a-i reda strălucirea. Atunci când îl vei deschide și vei vedea cât de curat este, vei rămâne uimit.

 

Mai jos, poți citi sfaturile noastre pentru curățare frigiderului urât mirositor.