Skip to content
maginea prezintă o femeie ce zâmbește în timp ce curăță oglinda scuterului său roșu vintage din fața casei sale.

Obiectele simple pot fi și ele frumoase

Descoperă cum Cif te ajută să cureți obiectele simple de zi cu zi: accesoriile, mobila, chiar și pantofii

Redă frumusețea obiectelor personale cu Cif

Lacurile, uleiurile și vopseaua îți protejează mobila de uzură și zgârieturi, dar știai că ai la îndemână și alte soluții de întreținere? Cif este răspunsul pentru îngrijirea casei tale. Asigură-te că folosești suporturi pentru pahare și evită să așezi piesele de mobilier lângă calorifere fierbinți; pentru curățenie, folosește o cârpă umedă și un săpun delicat. Vrei să știi cum să cureți elementele de metal ale mobilierului modern? Poți reda strălucirea suprafețelor cromate și din inox folosind Cif cremă, șervețelele universale pentru curățenie Cif, Cif Power & Shine Bucătărie sau Baie și Cif Perfect Finish Spray pentru curățarea suprafețelor din inox. 

Te-ai întrebat vreodată cum să cureți cuptorul cu microunde din inox rapid? Ești în locul potrivit! Cif Perfect Finish Spray pentru curățarea suprafețelor din inox este unul dintre cele mai eficiente produse de curățat inoxul, ce lasă în urmă suprafețe fără pată, strălucitoare ca oglinda. 

Cif îți oferă o gamă largă de produse de curățenie ce te ajută să readuci prospețimea atât în bucătărie, cât și în baie. Sprayul pentru inox Cif îndepărtează murdăria, grăsimea și amprentele, oferindu-ți soluția perfectă pentru a curăța o chiuvetă din inox, robinetele, precum și alte obiecte din metal din baie și din celelalte camere.

Știi deja că poți conta pe Cif la curățarea frigiderului sau atunci când vrei să reîmprospătezi o chiuvetă din metal inox, dar cum rămâne cu celelalte obiecte de zi cu zi din locuință? Știai că micro-particulele naturale din Cif cremă pot îndepărta murdăria de pe multe alte obiecte, ajutându-te la întreținerea pantofilor de piele sau a bicicletelor? Trebuie doar să aplici crema Cif pe pată, folosind un burete curat umed, și vei vedea de îndată cum murdăria dispare, lăsând în urmă o suprafață imaculată. Spune „adio” murdăriei urâte și „bun venit” frumuseții în întreaga casă, cu obiecte de zi cu zi strălucitor de curate.