Sari la conținut
Femeia care curata o motocicleta

Cum să cureți obiectele din bucătărie

Frumusețe pentru fiecare suprafață. Aruncă o privire!

Cum să cureți cuptorul cu microunde

O soluție rapidă pentru această problemă este Cif Perfect Finish Spray pentru curățarea cuptorului și a grătarului. Cif Perfect Finish Spray este o soluție completă pentru îndepărtarea petelor de grăsime sau mâncare întărită de pe orice suprafață care se confruntă cu această problemă. Înlătură mirosurile neplăcute.

Cum să cureți electrocasnicele sau alte obiecte din inox

O soluție rapidă pentru această problemă este Cif Perfect Finish Spray pentru suprafețe din inox. Produsul este o soluție completă pentru îndepărtarea murdăriei dificile de pe orice suprafață din inox (aragaz, frigider, chiuvetă sau hotă).

Bucătăria este locul unde ne întâlnim cel mai des. Este locul unde ne strângem la masă familia și prietenii. În același timp, aici avem cele mai multe obiecte, de la ustensile mici- tacâmuri, tel, recipiente pentru mâncare, până la obiecte mai voluminoase, precum aragaz, frigider, chiuvetă sau hotă. Toate ne sunt dragi și știm că sunt achiziționate cu efort. Menține-le frumoase și strălucitoare ca la “prima întâlnire” cu Cif Spray Perfect Finish pentru suprafețe din inox!

Cum să cureți suprafețele sau obiectele din lemn

O soluție rapidă pentru această problemă este Cif Perfect Finish Spray pentru curățarea suprafețelor din lemn. Produsul este o soluție specializată, concepută pentru a îndepărta 100% murdăria, hrăni, proteja și îngriji suprafețele.

Cum să cureți suprafețele sau obiectele din piele

O soluție rapidă pentru această problemă este Cif Perfect Finish Spray pentru curățarea suprafețelor din piele. Produsul este o soluție specializată, concepută pentru a îndepărta 100% murdăria, hrăni, proteja și îngriji suprafețele.