Sari la conținut
Curățați bucătăria și baia

Cum poți să ai o bucătărie și o baie imaculată

Cif crede că locuințele și spațiile curate ne fac pe toți mai fericiți. De aceea, produsele de curățenie Cif sunt create special pentru eliminarea murdăriei de pe suprafețele din baie și bucătărie! Află cum poți să ai o bucătărie și o baie strălucitoare, citind articolul!

Acasă” nu este doar un sentiment, ci și un loc. Un loc construit cu amintiri și obiecte care ne exprimă personalitatea. Toate aceste obiecte ne sunt dragi și știm că sunt achiziționate cu efort. Menține-le frumoase și strălucitoare ca la “prima întâlnire” cu Cif!

Înfrumusețeză-ți suprafețele din baie folosind produsele anti-calcar Cif

Cif te ajută să scapi de treburile din gospodărie repede și ușor, lăsându-ți casa imaculată, cu un minim de efort, astfel ca tu să ai mai mult timp să te bucuri de momentele speciale cu cei dragi. Poți alege, cu încredere, dintr-o gama variată de spray-uri: Cif Ultrafast (gama dedicată curățeniei de zi cu zi din întreaga casă); Cif Power and Shine (gama completă de spray-uri destinată curățeniei în profunzime- grăsime întărită/ depuneri de calcar); Cif Perfect Finish (gama pentru o curățenie specializată, concepută pentru a îndepărta 100% murdăria, hrăni, proteja și îngriji diverse suprafețele); Cif Nature’s Recipe (gama sustenabilă și completă de spray-uri destinată curățeniei în profunzime- calcar întărit/ grăsime întărită).

Cif Ultrafast Spray pentru baie

Produsul face parte dintr-o gama completă de spray-uri destinată curățeniei de zi cu zi a băii. Cif Ultrafast Spray pentru baie este un produs eficient împotriva oricărui tip de murdărie din baie. Produsul acționează rapid și îndepărtează urmele de calcar, săpun, machiaj pasta de dinți și murdărie organică. Cif Ultrafast spray pentru baie este recomandat pentru robinete, instalații sanitare, faianță, cadă, cabină de duș, chiuvetă și orice alt obiect confecționat din ceramică, plastic sau sticlă.

Cif Power & Shine Spray pentru baie, Anti-calcar

Produsul face parte dintr-o gama completă de spray-uri destinată curățeniei în profunzime (calcar întărit). Cif Power & Shine Spray pentru baie, Anti-calcar înlătură 100% calcarul întărit de pe orice tip de suprafață, protejează împotriva urmelor viitoare și curăță eficient murdăria. Pentru petele persistente lăsați produsul să acționeze 10-15 minute și ștergeți, apoi, cu o lavetă din microfibră. Obține suprafețe curate și strălucitoare cu Cif Power & Shine! Produsul înlătură calcarul de la primul fâs.

Cif Perfect Finish Spray Anti-calcar

Reprezintă o soluție completă pentru îndepărtarea petelor persistente calcarului de pe orice suprafață. Produsul nu doar îndepărtează, ci și oferă protecție îndelungată suprafețelor împotriva depunerilor de calcar. Cif Perfect Finish Spray Anti-calcar poate fi folosit pe orice obiect, de la cele mai mici precum săpunieră, suport pentru periuța de dinți sau prosoape, robinete, la cele mai voluminoase- cadă, chiuvetă. Spray-ului permite un control optim asupra aplicării și, totodată, este dotat cu un sistem care asigură siguranța copiilor, în cazul în care, întâmplător, cel mic descoperă, ca un explorator veritabil, produsul prin casă.

Cif Nature’s Recipe spray Anti-calcar

Produsul face parte dintr-o gama sustenabilă și completă de spray-uri destinată curățeniei în profunzime (calcar întărit). Cif Nature’s Recipe spray Anti-calcar reprezintă o soluție eficientă și sustenabilă pentru îndepărtarea depunerilor de calcar persistente.

Echipa CIF este dedicată efortului permanent de a ușura viața de zi cu zi a consumatorilor care doresc să aibă suprafețe mereu curate și frumoase. Am combinat experiența noastră, cu puterea ingredientelor tradiționale bine-cunoscute pentru eficacitatea lor de curățare, cum ar fi oțetul. Rezultatul? O gamă unică sub formă de spray, agenți de curățare incredibil de eficienți și cu 100% ingredient derivate din resurse naturale. Rețeta CIF, cu oțet, îndepărtează eficient murdăria din casa ta și lasă un miros plăcut și puternic. Oțetul reprezintă un agent puternic de curățare care desprinde cu success depunerile de calcar. În plus, recipientele noastre pentru acest produs sunt realizate din plastic 100% reciclat și reciclabil. Grijă acasă, grijă pentru planetă.

Înfrumusețeză-ți suprafețele din bucătărie folosind produsele degresante Cif

Bucătăria este locul unde ne întâlnim cel mai des. Este locul unde ne strângem la masă familia și prietenii. În același timp, aici avem cele mai multe obiecte, de la ustensile mici- tacâmuri, tel, recipiente pentru mâncare, până la obiecte mai voluminoase, precum aragaz, frigider, chiuvetă sau hotă. Toate ne sunt dragi și știm că sunt achiziționate cu efort. Menține-le frumoase și strălucitoare ca la “prima întâlnire” cu Cif!

Cif Ultrafast Spray pentru bucătărie 500ml

Produsul face parte dintr-o gama completă de spray-uri destinată curățeniei de zi cu zi a bucătărie. Cif Ultrafast Spray pentru bucătărie este un produs eficient împotriva oricărui tip de murdărie din bucătărie. Produsul acționează rapid și îndepărtează urmele de grăsime, apă sau resturi de mâncare. Cif Ultrafast spray pentru bucătărie este recomandat pentru blatul de bucătărie, cuptorul cu microunde, faiantă și orice alt obiect confecționat din ceramică, plastic sau sticlă.

Cif Power & Shine Spray pentru bucătărie, Degresant, 750ml

Produsul face parte dintr-o gama completă de spray-uri destinată curățeniei în profunzime (grăsime întărită). Cif Power & Shine Spray pentru bucătărie, Degresantul înlătură 100% grăsimea întărită de pe orice tip de suprafață, protejează împotriva urmelor viitoare și curăță eficient murdăria. Pentru petele persistente lăsați produsul să acționeze 10-15 minute și ștergeți, apoi, cu o lavetă din microfibră. Obține suprafețe curate și strălucitoare cu Cif Power & Shine! Produsul degresează și înlătură grăsimea de la primul fâs.

Cif Perfect Finish Spray pentru curățarea cuptorului și a grătarului 435ml

Este un produs de curățenie ce face parte din gama produselor specializate. Produsul reprezintă o soluție completă pentru îndepărtarea petelor persistente de grăsime sau mâncare de pe orice suprafață. Formula sa puternică cu agenți degresanți elimină până și cele mai încăpățânate pete de grăsime sau mâncare întărită de pe cuptor, grătar sau plită. Spray-ul nostru conferă strălucire și îngrijește suprafețele de orice fel, fără a lăsa urme. Capul spray-ului permite un control optim asupra aplicării și, totodată, este dotat cu un sistem care asigură siguranța copiilor, în cazul în care, întâmplător, cel mic descoperă, ca un explorator veritabil, produsul prin casă.

Cif Perfect Finish Spray pentru suprafețe din inox 435ml

Este un produs de curățenie ce face parte din gama produselor specializate. Produsul este o soluție completă pentru îndepărtarea murdăriei dificile de pe orice suprafață din inox (aragaz, frigider, chiuvetă sau hotă). Spray-ul nostru conferă strălucire și îngrijește suprafețele de orice fel, fără a lăsa urme. Capul spray-ului permite un control optim asupra aplicării și, totodată, este dotat cu un sistem care asigură siguranța copiilor, în cazul în care, întâmplător, cel mic descoperă, ca un explorator veritabil, produsul prin casă.

Cif Nature’s Recipe Spray Degresant 750ml

Produsul face parte dintr-o gama sustenabilă și completă de spray-uri destinată curățeniei în profunzime (grăsime întărită). Cif Nature’s Recipe spray Degresantul reprezintă o soluție eficientă și sustenabilă pentru îndepărtarea petelor de grăsime persistente.

Echipa CIF este dedicată efortului permanent de a ușura viața de zi cu zi a consumatorilor care doresc să aibă suprafețe mereu curate și frumoase. Am combinat experiența noastră, cu puterea ingredientelor tradiționale bine-cunoscute pentru eficacitatea lor de curățare, cum ar fi extract de lămâie. Rezultatul? O gamă unică sub formă de spray, agenți de curățare incredibil de eficienți și cu 100% ingredient derivate din resurse naturale. Rețeta CIF, cu extract de lămâie, îndepărtează eficient murdăria din casa ta și lasă un miros plăcut și puternic. Lămâia reprezintă un agent puternic de curățare care desprinde cu success petele de grăsime întărită. În plus, recipientele noastre pentru acest produs sunt realizate din plastic 100% reciclat și reciclabil. Grijă acasă, grijă pentru planetă.

Adio, murdărie! Bun venit, casă frumoasă!