Skip to content
This image depicts the smiling face of a man peering into a shiny clean oven. Imaginea prezintă fața zâmbitoare a unui bărbat ce se reflectă în cuptorul perfect curat.

Cum poți să ai o bucătărie și o baie imaculată

Cif crede că locuințele și spațiile curate ne fac pe toți mai fericiți. De aceea, produsele de curățenie Cif sunt create special pentru eliminarea murdăriei de pe suprafețele din baie și bucătărie!  Află cum poți să ai o bucătărie și o baie strălucitoare, citind articolul!

 

Nimic nu poate contrazice sentimentul de bine pe care îl simțiți atunci când aveți o bucătărie și o baie curată și strălucitoare. Mai jos veți afla cum să vă curățați bucătăria și cabina de duș.

Cum să cureți cabina de duș

Zona cabinei de duș este foarte importantă într-o baie. Este esențial să o mențineți într-o condiție excelentă. Cif Perfect Finish Spray Anticalcar a fost conceput special pentru a elimina depunerile de calcar de pe suprafața cabinei de duș și nu numai.

Înfrumusețeză-ți baia folosind Cif

Folosind Cif poți curăța foarte ușor mobilierul din baia ta. Recomandarea noastră este aceea de a începe curățarea băii de sus în jos pentru a te asigura că nu trece de două ori prin același loc.

Poți curăța chiuveta folosind Cif Power & Shine Șervețele pentru baie care elimină fără efort mizeria și urmele de pastă de dinți.

Te întrebi cum să cureți robinetele din baie? Simplu! Folosește tehnologia de care dispune Cif Power & Shine Spray pentru baie împotriva petelor de apă și săpun.

Cif elimină murdăria, dar nu atacă suprafețele. De aceea, recomandăm curățarea robinetelor doar cu o cârpă sau o lavetă moale (nu cu una abrazivă sau cu bureți de curățat).

Cum să cureți suprafețele din bucătărie

Un blat de bucătărie curat și strălucitor te va face să zâmbești. Acest lucru este ușor de obținut dacă ai produsele potrivite. Prima etapă constă în ștergerea blatului de firimituri sau resturi de mâncare cu o cârpă sau o lavetă umedă. Apoi, folosește Cif Power & Shine Spray degresant pentru bucătărie pentru a curăța blatul de bucătărie și aragazul. Cif conține uleiuri de portocală și de mandarină care elimină 100% din grăsimi, fiind perfect pentru orice tipuri de pete.

Cum să cureți chiuveta din inox

Pentru a avea o chiuvetă de bucătărie curată și strălucitoare ține cont de următorii pași.

Cif Perfect Finish Spray pentru suprafețe din inox este răspunsul corect în cazul în care te întrebi cum poți curăța chiuveta din bucătărie. Formula specială a acestui produs redă strălucirea chiuvetei din inox, eliminând fără efort 100% din grăsimi și amprente.

Folosind o periuță de dinți veche poți curăța zonele greu accesibile. Apoi, cu o cârpă din microfibre, șterge chiuveta din inox până obți strălucirea dorită.

Cu Cif poți reda strălucirea băii și a bucătăriei tale. Este incredibil! Adio murdărie și bun venit bucătărie și baie frumoasă!

Atenție: înaintea folosirii produsului citește cu atenție instrucțiunile de pe ambalaj. Testează întotdeauna produsul pe o suprafață mică înainte de folosirea acestuia.