Skip to content

 

Nominalizează zona ta

De la transformarea unei alei intimidante la aducerea la viață a unui centru comunitar, proiectele noastre de înfrumusețare urbană au menirea de a reda bucuria, mândria și încrederea cartierelor. Dacă crezi că

zona ta ar avea nevoie de o restaurare, te rugăm anunță-ne! Nominalizează o zonă azi pentru a avea șansa de a-ți vedea propunerea pe site-ul nostru, de a fi votată de către public și posibil de a fi una dintre locațiile pentru proiectele Cif de curățenie.

 

* Câmp obligatoriu

Detalii despre zonă

Spune-ne câteva lucruri despre zona nominalizată și motivul pentru care are nevoie de un pic de iubire.

Distribuie o imagine a locației pe care vrei să o cureți prin adăugarea link-ului imaginii mai jos (trebuie să fie un link WeTransfer). Dacă preferi să primești un e-mail din partea echipei noastre care îți va cere o imagine, nu completa secțiunea următoare.

Fiecare cerere :

  • trebuie să fie potrivită pentru afișare și publicare online și nu trebuie să fie obscenă sau indecentă (inclusiv, dar nu limitat la nuditate, pornografie sau vulgaritate), nu trebuie să conțină declarații defăimătoare sau cuvinte și simboluri ofensatoare atât în general cât și indivizilor dintr-o anumită rasă, religie, orientare sexuală sau grup socioeconomic. Nu trebuie să conțină amenințări către nicio persoană, firmă sau entitate și nu trebuie să încalce în niciun fel legile și reglementările aplicabile sau standardele rețelei
  • nu trebuie să conțină sau să se refere la orice alte produse în afară de cele Unilever/Cif și nu trebuie să conțină sau să facă referire la nicio marcă sau logo al unei părți terțe (altele decât cele Unilever/Cif) doar dacă o astfel de includere este accidentală și nu este evident nejustificată și cât timp este inclusă cu o motivație și într-un mod în care nu folosește drept avantaj nedrept către orice părți terțe; și
  • trebuie să aparțină candidatului și nu trebuie să conțină imagini protejate de drepturi de autor (altele decât cele deținute de către candidat)
  • dacă apare altcineva în afară de tine în înregistrare, trebuie să ai permisiunea acelor persoane pentru a le folosi numele și/sau imaginea în maniera prevăzută de către această promoție.
  • Te rugăm reține că alegerea locației este la discreția Cif/prin vot, și face obiectul verificărilor pentru siguranța muncii și permisiunea de a lucra în acel loc dacă este necesar. Proiectele vor fi alese la data de 1 iunie 2020 și vor fi publicate pe site până în 2 iunie 2020.