Skip to content
Bărbat mulțumit de curățenia clădirii

Misiunea noastră

De peste 50 de ani produsele Cif curăță scoțând la iveală frumusețea

Readucem frumusețea în casele și orașele noastre dragi

 • Casă strălucitoare și curată

  Importanța spațiului care ne înconjoară

  Degradarea urbană poate avea un impact negativ asupra bunăstării noastre. Nesiguranța este primul sentiment cu care ne putem confrunta atunci când avem de a face cu un loc supus acestui fenomen urât de transformare. Cif crede că nu ar trebui să trăim într-o lume urâtă și că suntem direct responsabili să înfrumusețăm mediul ce ne înconjoară.

 • Față zâmbitoare

  Legătura dintre frumusețe și bunăstare

  Este dovedit științific faptul că ‘’frumosul’’ generează emoții pozitive și bunăstare fizică. De aceea, Cif susține cu tărie, de mai bine de 5 ani, transformarea spațiilor publice aflate într-o stare de degradare. Scopul nostru este de a reda frumusețea locurilor dragi, uitate de vreme, împreună cu voi, voluntarii dornici de a face bine.

 • Grup de oameni

  Impactul eforturilor noastre pe termen lung

  Asigurând bunăstarea locurilor ce ne înconjoară, a cartierelor noastre, orașele devin favorabile incluziunii, sigure, reziliente și sustenabile. Oamenii devin mai fericiți si mândri de comunitatea lor.

Despre Cif: O istorie a recâștigării frumuseții

În 1969, Cif a lansat primul său produs de curățenie. Crema Cif a fost lansată cu promisiunea de a îndepărta chiar și cele mai încăpățânate urme de murdărie dificilă fără a deteriora suprafețele.

Voluntari curatand cu produse cif
Zâmbetul unei doamne in reflexia unei suprafețe curate

Cif a continuat, an de an, să inoveze și să aducă în casele românilor produse de curățenie ce promit rezultate frumoase: curățare fără deteriorare, urme sau reziduuri de produs. Bun venit, frumusețe, în viața noastră!