Skip to content
Cum să îndepartezi depunerile de săpun din duș

Cum să îndepărtezi depunerile de săpun din duș

Nu e surprinzător faptul că locul în care ne spălăm este unul dintre cele mai dificile de curățat. Când reziduurile de săpun și murdăria se depun pe cabina de duș, te gândești că n-o să fie simplu de curățat, dar cu acest ghid complet vei deveni expert cu acte-n regulă în eliminarea urmelor de săpun.

Pași cheie

Este esențial să știi din ce este făcută cada înainte să te apuci de curățenie, ca să știi ce metodă să folosești.

  • Căldura diminuează rezistență depunerilor la frecare – curăță baia imediat după ce unul dintre membrii familiei a făcut duș. Aburul fierbinte îți va ușura considerabil munca și vei curăța mai rapid suprafețele.
  • Folosește CIF Power & Shine Anti-Calcar pentru baie – Soluții precum spraiul de baie CIF Power & Shine te va ajuta să obții rezultate strălucitoare. Asigură-te că urmezi instrucțiunile de pe etichetă și folosești mănuși de cauciuc.
  • Folosește o periuță de dinți pentru mai multă putere de frecare – foarte utilă pentru a elimina depunerile din locuri greu accesibile, cum ar fi cele din jurul robineților.

Nu e surprinzător faptul că locul în care ne spălăm este unul dintre cele mai dificile de curățat. Când reziduurile de săpun și murdăria se depun pe cabina de duș, te gândești că n-o să fie simplu de curățat, dar cu acest ghid complet vei deveni expert cu acte-n regulă în eliminarea urmelor de săpun.

După fiecare dus, curată apa rămasă pe suprafețe cu o lavetă din microfibră sau o racletă, iar cu CIF Power & Shine Anti-Calcar pentru baie îndepărtează depunerile de săpun. Înlătură 100% calcarul de pe orice tip de suprafață, protejează împotriva urmelor viitoare și curăță eficient murdăria. Tu vei obține suprafețe curate și strălucitoare, iar baia ta va avea un miros plăcut și revigorant tot timpul! În plus, formula produsului este unică și conține ingrediente derivate din surse naturale.

Cea mai bună metodă de îndepărtare a depunerilor de săpun

Un aparat de curățat cu aburi poate fi foarte eficient pentru a elimina reziduurile de săpun din toată zona dușului, dar dacă nu ai la dispoziție un aparat de curățat cu aburi, acestea pot fi dificil de curățat. Însă există totuși o alternativă: clăteste suprafețele din duș cu apă fierbinte înainte de a curăța sau, dacă vrei să economisești apă, așteaptă până când un membru al familiei face un duș și curăță toate aceste depuneri de săpun în timp ce baia este încă fierbinte. Astfel, săpunul de pe faianță, oglindă sau alte suprafețe ale băii va fi mult mai ușor de eliminat.

 

Cum să cureți depunerile de săpun de pe suprafețele din duș

Cel mai simplu e să folosești un produs special conceput pentru baie – spray-ul CIF Power & Shine Anti-Calcar pentru baie. Nu uită să testezi totul pe o suprafață mică mai întâi și să urmezi instrucțiunile de pe etichetă. Este recomandat și să aerisești baia și să folosești mănuși de protecție când faci curățenie.

O altă opțiune, la fel de eficientă, dar sustenabilă și cu un parfum mai puternic, este Cif Spray Nature’s Receipt Anti-Calcar. Echipa CIF este dedicată efortului permanent de a ușura viața de zi cu zi a consumatorilor noștri care doresc să aibă suprafețe mereu curate și frumoase. Am combinat experiența noastră, cu puterea ingredientelor tradiționale bine-cunoscute pentru eficacitatea lor de curățare, cum ar fi oțetul. Rezultatul? O gamă unică sub formă de spray, agenți de curățare incredibil de eficienți și cu 100% ingredient derivate din resurse naturale. Rețeta CIF, cu oțet, îndepărtează eficient murdăria din casa dumnevoastră și lasă un miros plăcut și puternic. În plus, recipientele nostre pentru acest produs sunt realizate din plastic 100% reciclat și reciclabil. Grijă acasă, grijă pentru planetă. Oțetul desprinde depunerile, iar detergentul de vase le elimina în totalitate.

Când săpunul și mineralele din apă se întrepătrund, poate fi nevoie să freci cu ceva mai abraziv decât o lavetă umedă – un burete de bucătărie ar trebui să fie de-ajuns, însă ai grjiă să nu zgârii suprafețele. 

Cif cremă cu ingrediente abrazive de curățare 100% naturale, îndepărtează ușor cele mai dificile urmele de săpun întărit, pastă de dinți, calcar și petele de murdărie organică din baia ta, fară a distruge suprafețele. Echipa Cif își propune să contribuie la creșterea nivelului de viață și de confort al oamenilor și, totodată, să ajute la protejarea mediului înconjurător. Recipientele cremelor noastre sunt obținute dintr-un material plastic reciclat, exceptând capacului. Îți oferim o varietate de mărimi și parfumuri din care poți alege: Cif Cremă Original (250ml/ 500ml/ 700ml), Cif Cremă cu parfum de lămâie (250ml/ 500ml/ 700ml), Cif Cremă cu parfum de trandafiri (500ml/ 700ml), Cif Cremă cu parfum de trandafiri (500ml/ 700ml), Cif Cremă cu parfum de violetă (500ml/ 700ml), Cif Cremă cu parfum de eucalyptus (500ml/ 700ml) și Cif Cremă cu clor (500ml). Folosește cu încredere Cif și suprafețele din baia ta vor străluci de curățenie!

La final, cu o periuță veche de dinți poți curăța robineții, scurgerea și alte zone greu accesibile.

 

Cum să elimini depunerile de săpun de pe capul de duș

  • Dacă știi cum, este foarte simplu să scapi de depunerile de săpun și calcar de pe bateria și capul de dus
  • Mai întâi, pulverizează capul de duș cu Cif Spray Nature’s Receipt Anti-Calcar.
  • Apoi șterge cu o lavetă îmbibată în aceeași soluție bateria, țevile, furtunul, iar după un timp, curată și clătește cu apă curată.

 

Cum să elimini depunerile de săpun de pe cabina de duș sau perdea

Nu întotdeauna e simplu să cureți ușa de sticlă, mai ales dacă locuiești într-o zona cu apă dură. De aceea, este mai eficient să folosești o racletă pentru a scăpa de reziduuri, însă abia după ce ai curățat suprafețele cu o lavetă.

Eliminarea reziduurilor de pe perdeaua de duș necesită mai multă grijă și atenție, în funcție și de materialul din care este fabricată. Dă-o jos și las-o peste noapte la înmuiat în apă călduță în care adaugi detergent de vase și oțet. Clătește perdeaua a două zi și pune-o la loc odată ce s-a uscat complet.