Skip to content
Cum să cureți cuptorul cu microunde

Cum să cureți cuptorul cu microunde

E ușor să închizi ușa și să uiți complet de petele din cuptor (dacă nu se văd, nu există), însă mâncarea arsă poate produce scântei, poate afecta sistemul electric și, prin urmare, și performanța cuptorului cu microunde. Dacă vrei să afli cum îl poți curăța în siguranță, citește sfaturile noastre de mai jos.

Pași cheie

Folosește Cif Spray Nature’s Receipt Degresant. Dacă îți dorești ca suprafețele să aibă un miros plăcut și persistent după curățare, poți folosi, cu încredere, Cif Spray Nature’s Receipt Degresant. Echipa CIF este dedicată efortului permanent de a ușura viața de zi cu zi a consumatorilor noștri care doresc să aibă suprafețe mereu curate și frumoase.

Am combinat experiența noastră, cu puterea ingredientelor tradiționale bine-cunoscute pentru eficacitatea lor de curățare, cum ar fi lămâia. Rezultatul? O gamă unică sub formă de spray, agenți de curățare incredibil de eficienți și cu 100% ingredient derivate din resurse naturale. Rețeta CIF, cu extracte naturale de lămâie, îndepărtează eficient murdăria din casa dumnevoastră și lasă un miros plăcut și puternic de lămâie. În plus, recipientele nostre pentru acest produs sunt realizate din plastic 100% reciclat și reciclabil. Grijă acasă, grijă pentru planetă.

Citricele sunt soluții de curățare simple, cu un parfum plăcut, natural, deci exact ce ai nevoie pentru un cuptor urât mirositor!

  • Pulverizează interiorul și exteriorul cuptorului cu Cif Spray Nature’s Receipt Degresant
  • Produsul nu necesită clătire. Șterge cu o lavetă din microfibră. Dacă grăsimea este dificilă, lăsați produsul să acționeze câteva minute și apoi ștergeți. Orice pată sau reziduuri ar trebuie să se curețe ușor cu acest produs.

E ușor să închizi ușa și să uiți complet de petele din cuptor (dacă nu se văd, nu există), însă mâncarea arsă poate produce scântei, poate afecta sistemul electric și, prin urmare, și performanța cuptorului cu microunde. Dacă vrei să afli cum îl poți curăța în siguranță, citește sfaturile noastre de mai jos.

Pentru a elimina grăsimea și petele de pe carcasa exterioară a cuptorului, utilizează un produs de curățenie mulți-funcțional de la CIF – scapi de murdărie ușor, fără frecare. În plus, nu ai nevoie de alte produse speciale când ai acest all-in-one. Cif Spray Perfect Finish pentru curățarea cuptorului și a grătarului este o soluție specializată, special concepută pentru a îndepărta 100% murdăria dificilă. Formula sa puternică cu agenți degresanți elimină până și cele mai încăpățânate pete de grăsime sau mâncare întărită prezente pe cuptor, grătar sau plită. Spray-ul nostru conferă strălucire și îngrijește suprafețele de orice fel, fără a lăsa urme. Capul spray-ului permite un control optim asupra aplicării și, totodată, este dotat cu un sistem care asigură siguranța copiilor, în cazul în care, întâmplător, cel mic descoperă, ca un explorator veritabil, produsul prin casă.

Tips & Tricks

Bucătăria este locul unde întâlnim cele mai multe obiecte, de la ustensile mici- tacâmuri, tel, recipiente pentru mâncare, până la obiecte mai voluminoase, precum cuptor, grătar sau plită. Toate ne sunt dragi și știm că sunt achiziționate cu efort. Menține-le frumoase și strălucitoare ca la “prima întâlnire” cu Cif Spray Perfect Finish pentru curățarea cuptorului și a grătarului! Redă zămbetul obiectelor dragi din casă, acum cu soluția noatră specializată, Cif Spray Perfect Finish pentru curățarea cuptorului și a grătarului!

Care este cea mai bună metodă de a curăța cuptorul cu microunde? Metodă tradițională!

Când vine vorba de curățarea cuptorului, o idee bună ar fi să verifici ce scrie în manual sau înainte să aplici metodele de mai jos. Majoritatea producătorilor recomandă pașii de mai jos:

  • Previne stropii – acoperă mâncarea cu o folie de plastic specială pentru cuptorul cu microunde, cu un capac sau prosop de bucătărie înainte de a o încălzi.
  • Evită “exploziile” alimentare – asigură-te că recipientul permite aburului să iasă afară și că este recomandat pentru cuptorul cu microunde. Popcornul ars produce pete greu de curățat și un miros extrem de neplăcut – pentru a nu-l arde, ascultă pocniturile; când se aud mai rar, e timpul să oprești cuptorul.
  • Niciodată să nu introduci metale, lemn sau anumite tipuri de plastic în cuptorul cu microunde.
  • Curăță scurgerile imediat. Folosește apă cu oțet pentru a șterge petele.
  • Curăță în mod regulat cu apă, spray anti-bacterian și o lavetă moale, non-abrazivă.
  • Consultă manualul pentru instrucțiuni specifice de îngrijire.