Skip to content
Cum să cureți cabina de duș

Cum să cureți cabina de duș

Voila, o cabină de duș sclipitoare în doar trei pași simpli!

Pași cheie

  • Folosește Cif Spray Power & Shine Anti-Calcar pentru baie și urmărește instrucțiunile de pe etichetă.
  • Clătește cabina de duș, apoi curăță cu o racletă suprafața de sticlă. Este recomandat să faci asta după fiecare duș, pentru a preveni depunerile de săpun sau calcar.
  • Utilizează Cif Spray pentru ferestre și suprafețe lucioase pentru a lustrui sticla cabinei de duș.

Voila, o cabină de duș sclipitoare în doar trei pași simpli!

Când vine vorba de curățarea sticlei sau a plasticului din cabina de duș, este de preferat să folosești un produs de curățenie performant (Cif Spray pentru ferestre și suprafețe lucioase pentru) în locul soluțiilor home-made care pot fi prea abrazive pentru unele suprafețe. Încearcă să combini produsul de curățenie cu racleta pentru rezultate excepționale.

Cif Spray pentru ferestre și suprafețe lucioase este soluția perfectă și la îndemână oricui pentru curățarea și degresarea eficientă a tuturor suprafețelor din sticlă, lăsându-le strălucitoare și fără urme. Spray-ul îndepărtează rapid amprentele, urmele de apă și murdăria de pe geamuri și orice suprafață din sticlă. În plus, previne apariția murdăriei prin intermediul peliculei protectoare care permite alunecarea apei. Pentru o cabina de duș fără urme, folosiți cu încredere, Cif Spray pentru ferestre și suprafețe lucioase!

Tips & Tricks

Suprafețele lavabile sunt spații foarte solicitate, pe care pot rămâne zilnic pete de grăsime, urme de apă sau amprente digitale. Cif Spray pentru ferestre și suprafețe lucioase poate fi folosit frecvent pentru curățarea ușilor din lemn sau termopan, faianță din baie și bucătărie, oglinzi și suprafețe din sticlă.

 

Cea mai bună metodă de a curăța cabina de duș este să folosești produsele potrivite

Dacă mergi la supermarketul din apropiere, vei găsi rafturi întregi de produse pentru curățarea băii, perfecte pentru cadă, duș sau chiuvetă. Sunt acestea cele mai potrivite pentru cabina de duș? Da – deoarece sunt concepute pentru acest scop, dar și pentru că instrucțiunile de pe etichetă îți sugerează cele mai bune tehnici pentru a obține o curățenie impecabilă.

Cif cremă cu ingrediente abrazive de curățare 100% naturale, îndepărtează ușor cele mai dificile urmele de săpun întărit, pastă de dinți, calcar și petele de murdărie organică din baia ta, fară a distruge suprafețele. Echipa Cif își propune să contribuie la creșterea nivelului de viață și de confort al oamenilor și, totodată, să ajute la protejarea mediului înconjurător. Recipientele cremelor noastre sunt obținute dintr-un material plastic reciclat, exceptând capacului.

Îți oferim o varietate de mărimi și parfumuri din care poți alege: Cif Cremă Original (250ml/ 500ml/ 700ml), Cif Cremă cu parfum de lămâie (250ml/ 500ml/ 700ml), Cif Cremă cu parfum de trandafiri (500ml/ 700ml), Cif Cremă cu parfum de trandafiri (500ml/ 700ml), Cif Cremă cu parfum de violetă (500ml/ 700ml), Cif Cremă cu parfum de eucalyptus (500ml/ 700ml) și Cif Cremă cu clor (500ml). Folosește cu încredere Cif și suprafețele din baia ta vor străluci de curățenie!

 

Tips & Tricks

Baia e locul în care curățenia și igiena trebuie să vorbească de la sine. Nu uită de perdeaua de dus și coșul de rufe din plastic, și curăță-le periodic folosind orice produs Cif Cremă.

Dacă preferi o variantă de produs mai ușor de curățat și rapid, Cif Power & Shine Spray Anti-Calcar pentru baie este soluția ideală. Înlătură 100% calcarul de pe orice tip de suprafață, protejează împotriva urmelor viitoare și curăță eficient murdăria. Tu vei obține suprafețe curate și strălucitoare, iar baia ta va avea un miros plăcut și revigorant tot timpul! În plus, formula produsului este unică și conține ingrediente derivate din surse naturale.

 

Tips & Tricks

Cabinele de duș se murdăresc de săpun întărit, gel de dus și pot capătă urme lăsate de scurgerea apei. Poți folosi Cif Power & Shine Spray Anti-calcar pentru a curată frecvent cabina de dus și pentru îndepărtarea depunerilor de orice fel.

 

Cum să cureți sticla cabinei de duș: echipament essential

Majoritatea produselor de curățenie, fie home-made sau din comerț, necesită clătirea suprafețelor după utilizare. CIF nu necesită clătire! Iar dacă locuiești într-o zonă cu apă dură, această clătire va lăsa depuneri de calcar pe sticlă după ce apa se evaporă. Pentru o cabină de duș perfect curată, ai nevoie de această unealtă indispensabilă:

  • Racleta

Racleta poate fi cumparată de la orice magazin de bricolaj sau chiar de la supermarketul de lângă casă. Este extrem de versatilă – o poți folosi să speli parbrizul, ferestrele, există chiar și pentru corp, să poți elimina excesul de apă de pe corp după ce-ai făcut duș. După ce ai clătit suprafața de sticlă din cabina de duș, folosește racleta pentru a elimina apa rămasă.

 

Ultimele retușuri

Acum că știi cum să elimini depunerile de calcar și alte pete, probabil vrei să știi cum să-i redai sticlei strălucirea de altădată. Unele produse de curățenie nu îi vor oferi sticlei acea sclipire – mai ales dacă sunt create pentru alte tipuri de suprafețe. Cu toate acestea, o sticlă perfect transparentă și strălucitoare îți dă senzația că baia este mai spațioasă, mai atrăgătoare.

Secretul pentru o cabină de duș uimitor de curată constă în a folosi, săptămânal, Cif Cremă și Cif Spray pentru ferestre și suprafețe lucioase. Folosind o lavetă, șterge cu toată suprafața de sticlă, apoi curăța cu o altă lavetă uscată și curată. Cif Spray pentru ferestre și suprafețe lucioase va oferi sticlei acea strălucire, iar baia va arăta complet altfel.