Skip to content
Cum să cureți grăsimea și uleiul din bucătărie

Cum să cureți grăsimea și uleiul din bucătărie

Petele de grăsime nu trebuie să-ți pună probleme – crema degresantă special concepută pentru bucătărie îți va oferi rezultate remarcabile.

Pași cheie

  • Folosește o cremă degresantă Cif pentru a elimina reziduurile dure de grăsime cu ușurință
  • Pentru suprafețele mici, poți utiliza degresanți naturali. Cif Spray Nature’s Receipt Degresant pentru bucătărie, spre exemplu, nu îți va afecta suprafețele din casă.
  • Evită degresanții puternici când cureți suprafețele de lemn. Cif Spray Perfect Finish pentru curățarea obiectelor din lemn este soluția ideală pentru a evita orice problemă.
  • Întotdeauna testează produsele de curățare pe suprafețe mici, care nu sunt la vedere, și urmărește instrucțiunile de pe etichetă cu atenție.

Din fericire, avem soluția potrivită pentru tine. Cif cremă cu ingrediente abrazive de curățare 100% naturale, îndepărtează ușor cele mai dificile urmele de săpun întărit, pastă de dinți, calcar și petele de murdărie organică din baia ta, fară a distruge suprafețele. Echipa Cif își propune să contribuie la creșterea nivelului de viață și de confort al oamenilor și, totodată, să ajute la protejarea mediului înconjurător. Recipientele cremelor noastre sunt obținute dintr-un material plastic reciclat, exceptând capacului. Îți oferim o varietate de mărimi și parfumuri din care poți alege: Cif Cremă Original (250ml/ 500ml/ 700ml), Cif Cremă cu parfum de lămâie (250ml/ 500ml/ 700ml), Cif Cremă cu parfum de trandafiri (500ml/ 700ml), Cif Cremă cu parfum de trandafiri (500ml/ 700ml), Cif Cremă cu parfum de violetă (500ml/ 700ml), Cif Cremă cu parfum de eucalyptus (500ml/ 700ml) și Cif Cremă cu clor (500ml). Folosește cu încredere Cif și suprafețele din baia ta vor străluci de curățenie!

Când vine vorba de curățarea sticlei sau a plasticului din cabina de duș, este de preferat să folosești un produs de curățenie performant (Cif Spray pentru ferestre și suprafețe lucioase pentru) în locul soluțiilor home-made care pot fi prea abrazive pentru unele suprafețe. Încearcă să combini produsul de curățenie cu racleta pentru rezultate excepționale.

Un lucru e sigur: după ce-ai curățat toată grăsimea depusă pe pereți și mobilier, o să ai bicepși de bodybuilder. Acest articol vine în ajutorul brațelor tale firave, pentru a le scuti de prea mult efort în eliminarea petelor din bucătărie.

Folosirea degresanților de bucătărie obișnuiți

Secretul pentru a avea cele mai bune rezultate cu degresanții obișnuiți este să le oferi timp să acționeze. Depuneri uleioase s-au depus în bucătărie în timp și s-au întărit, așa că ingredientele active ale produselor de curățenie au nevoie de 10-15 minute, cel puțin, pentru a-și face efectul.

Cif Power & Shine Spray Degresant este soluția ideală pentru o bucătărie impecabilă. Îndepărtează, dintr-o mișcare, 100% urmele persistente de grăsime și murdăria dificilă, lăsând suprafețele strălucind de curățenie și fără urme. Tu vei obține suprafețe curate și strălucitoare, iar bucătăria ta va avea un miros plăcut și revigorant tot timpul! În plus, formula produsului este unică și conține ingrediente derivate din surse naturale (uleiuri de portocală și mandarină).

 

Tips & Tricks

Bucătăria este locul unde ne întâlnim cel mai des. Este locul unde ne strângem la masă familia și prietenii. În același timp, aici avem cele mai multe obiecte, de la ustensile mici- tacâmuri, vase, tel, recipiente pentru mâncare, până la obiecte mai voluminoase, precum cuptorul cu microunde și aragajul. Toate ne sunt dragi și știm că sunt achiziționate cu efort. Menține-le frumoase și strălucitoare ca la “prima întâlnire” cu Cif Power & Shine Spray Degresant pentru bucătărie! Redă zămbetul obiectelor dragi din casă cu Cif Power & Shine Spray Degresant pentru bucătărie!

 

Cum să elimini petele de grăsime

Dacă ai o pată greu de curățat pe perete sau pe dulapuri, preferabil ar fi să foloseșți degresant cremă, nu lichid. Asta pentru că nu vrei să-ți bați capul și cu gravitația în timp ce faci curat, iar crema este mai stabilă, rămâne fixată pentru mai mult timp și astfel, oferă rezultate mai bune.

Alternativ, un degresant natural puternic poate elimina chiar și cele mai încăpățânate pete de grăsime. Soluția pe care ți-o propunem este Cif Spray Nature’s Receipt Degresant .Dacă, în plus, îți dorești ca suprafețele să aibă un miros plăcut și persistent după curățare, poți folosi, cu încredere, Cif Spray Nature’s Receipt Degresant, varianta noastră de produs sustenabil, pe ramele și mânerele mobilierului, drept final touch. Echipa CIF este dedicată efortului permanent de a ușura viața de zi cu zi a consumatorilor noștri care doresc să aibă suprafețe mereu curate și frumoase. Am combinat experiența noastră, cu puterea ingredientelor tradiționale bine-cunoscute pentru eficacitatea lor de curățare, cum ar fi lămâia. Rezultatul? O gamă unică sub formă de spray, agenți de curățare incredibil de eficienți și cu 100% ingredient derivate din resurse naturale. Rețeta CIF, cu extracte naturale de lămâie, îndepărtează eficient murdăria din casa dumnevoastră și lasă un miros plăcut și puternic de lămâie. În plus, recipientele nostre pentru acest produs sunt realizate din plastic 100% reciclat și reciclabil. Grijă acasă, grijă pentru planetă.

 

Folosirea unui degresant pe suprafețe de lemn

Orice suprafață de lemn din bucătărie trebuie tratată cu precauție. Noi avem opțiunea potrivită! Cif Spray Perfect Finish pentru curățarea obiectelor din lemn este o soluție specializată, concepută pentru a îndepărta 100% murdăria, hrăni, proteja și îngriji suprafețele. Formula sa puternică îndepărtează praful dintr-o mișcare. Spray-ul nostru conferă strălucire și îngrijește suprafețele de orice fel, fără a lăsa urme. Capul spray-ului permite un control optim asupra aplicării și, totodată, este dotat cu un sistem care asigură siguranța copiilor, în cazul în care, întâmplător, cel mic descoperă, ca un explorator veritabil, produsul prin casă.

 

Tips & Tricks

“Acasă” nu este doar un sentiment, ci și un loc. Un loc construit cu amintiri și obiecte care ne exprimă personalitatea. Toate aceste obiecte ne sunt dragi și știm că sunt achiziționate cu efort. Menține-le frumoase și strălucitoare ca la “prima întâlnire” cu Cif Spray Perfect Finish pentru lemn! Redă zămbetul obiectelor dragi din casă, acum cu soluția noatră specializată, Cif Spray Perfect Finish pentru lemn!

P.S.: Pentru obiectele tapițate cu piele poți folosi, fără ezitare, Cif Spray Perfect Finish pentru piele. Produsul reprezintă o soluție specializată, concepută pentru a îndepărta 100% murdăria, hrăni, proteja și îngriji suprafețele. Formula sa puternică îndepărtează praful și petele dintr-o mișcare. Cif Spray Perfect Finish pentru piele este soluția ideală pentru suprafețe frumoase și strălucitoare!