Skip to content
4 metode simple să cureți petele din baie

4 Metode simple să cureți petele din baie

După o zi lungă, ai nevoie de o baie lungă, cu spumă multă și apă fierbinte. Dar când vezi cada plină de pete...

Pași cheie

Este esențial să știi din ce este făcută cada înainte să te apuci de curățenie, ca să știi ce metodă să folosești.

  • Cada din porțelan este cea mai durabilă și poate rezista cu biro la majoritatea soluțiilor de curățare.
  • Cada din email se găsește, de regulă, în casele mai vechi. Poate fi foarte sensibilă la înalbitori sau acizi puternici – aceștia cauzează apariția unor pete asemanatoare ruginei.
  • Cada din acril seamană cu cea din plastic, motiv pentru care se poate deforma dacă folosești unelte abrazive cum ar fi piatra ponce pentru a îndepărta petele.

După o zi lungă, ai nevoie de o baie lungă, cu spumă multă și apă fierbinte. Dar când vezi cada plină de pete...

Depunerile de calcar, depunerile de săpun sau alte tipuri de pete se pot acumula în timp, însă cu sfaturile potrivite, le poți elimină într-o clipă, fără efort. În continuare îți vom spune care-s cele 4 metode simple de a curăță cada.

Fie că folosești un produs pentru baie cum ar fi CIF Power & Shine sau orice CIF cremă, nu uita să testezi soluția pe o suprafață mică pentru a verifica dacă apar reacții adverse.

4 soluții de curățare eficiente pentru eliminarea petelor

E simplu să cureți cada și nici nu-ți ia mult timp – ai nevoie doar de o soluție performantă și mănuși de cauciuc. Ține minte din ce material este făcută cada ca să alegi cel mai bun produs dintre cele de mai jos

 

CIF Power & Shine Anti-Calcar pentru baie

Un spray precum CIF Power & Shine te ajută să scapi de reziduurile de săpun, depunerile de calcar sau alte pete, lăsând cada curată și strălucitoare. Pentru petele persistente lăsați produsul să acționeze 10-15 minute și ștergeți cu o lavetă din microfibră.

 

Tips & Tricks

Cabinele de duș se murdăresc de săpun întărit, gel de dus și pot capătă urme lăsate de scurgerea apei. Poți folosi Cif Power & Shine Spray Anti-calcar pentru a curată frecvent cabina de dus și pentru îndepărtarea depunerilor de orice fel.

 

CIF Cremă

Crema necesită un pic mai mult efort și timp, dar pentru petele impregnate în suprafețe este recomandată. Privește partea bună, lucrezi brațele și nu va fi nevoie să mai mergi la sală în ziua respectivă! Cif cremă cu ingrediente abrazive de curățare 100% naturale, îndepărtează ușor cele mai dificile urmele de săpun întărit, pastă de dinți, calcar și petele de murdărie organică din baia ta, fară a distruge suprafețele. Echipa Cif își propune să contribuie la creșterea nivelului de viață și de confort al oamenilor și, totodată, să ajute la protejarea mediului înconjurător. Recipientele cremelor noastre sunt obținute dintr-un material plastic reciclat, exceptând capacului. Îți oferim o varietate de mărimi și parfumuri din care poți alege: Cif Cremă Original (250ml/ 500ml/ 700ml), Cif Cremă cu parfum de lămâie (250ml/ 500ml/ 700ml), Cif Cremă cu parfum de trandafiri (500ml/ 700ml), Cif Cremă cu parfum de trandafiri (500ml/ 700ml), Cif Cremă cu parfum de violetă (500ml/ 700ml), Cif Cremă cu parfum de eucalyptus (500ml/ 700ml) și Cif Cremă cu clor (500ml). Folosește cu încredere Cif și suprafețele din baia ta vor străluci de curățenie!

 

Tips & Tricks

Baia e locul în care curățenia și igiena trebuie să vorbească de la sine. Nu uită de perdeaua de dus și coșul de rufe din plastic, și curăță-le periodic folosind orice produs Cif Cremă.

 

Cif Spray Nature’s Receipt Anti-Calcar

O altă opțiune, la fel de eficientă precum gama Power & Shine, dar sustenabilă și cu un parfum mai puternic, este Cif Spray Nature’s Receipt Anti-Calcar. Echipa CIF este dedicată efortului permanent de a ușura viața de zi cu zi a consumatorilor noștri care doresc să aibă suprafețe mereu curate și frumoase. Am combinat experiența noastră, cu puterea ingredientelor tradiționale bine-cunoscute pentru eficacitatea lor de curățare, cum ar fi oțetul. Rezultatul? O gamă unică sub formă de spray, agenți de curățare incredibil de eficienți și cu 100% ingredient derivate din resurse naturale. Rețeta CIF, cu oțet, îndepărtează eficient murdăria din casa dumnevoastră și lasă un miros plăcut și puternic. În plus, recipientele nostre pentru acest produs sunt realizate din plastic 100% reciclat și reciclabil. Grijă acasă, grijă pentru planetă.

 

CIF Ultra-Fast pentru baie

Ultimul, dar nu cel din urmă – Cif Ultra-Fast pentru baie, îndepărtează rapid murdăria zilnică din baie, lăsând suprafețele strălucitoare (urmele proaspete de săpun, pastă de dinți, machiaj).

 

Tips & Tricks

Baia e locul în care curățenia și igiena trebuie să vorbească de la sine. Nu uită de perdeaua de dus și coșul de rufe din plastic, și curăță-le periodic folosind acest produs. Probabil te întrebi de ce avem 4 soluții pentru aceeași problemă. Răspunsul este simplu și anume, oferim opțiuni permisibile oricui. Beneficiile variază în funcție de produs: prețul cremei este accesibil, dar, într-adevăr, necesită un pic mai mult efort pentru curățare (frecare), spray-urile sunt un pic mai scumpe, nu necesită frecare (doar ștergere, dintr-o mișcare, fără efort) sau clătire. La rândul lor spray-urile se diferențiază pe baza mărimii (750ml sau 500ml), a formulei, a parfumului și a orientării (sustenabil, naturală). Eficiența este aceeași și CIF garantează pentru toate o eficiență de 100% în rezolvarea problemelor legate de curățenia casei. Alege produsul care ți se potrivește și convinge-te singur de rezultate!

Iată cât de simplu poate fi să cureți și să înfrumusețezi baia