Skip to content
bun venit

Bun venit, frumusețe, în Brăila!

Detalii despre eveniment

26 Aprilie 2020

Am început campania “Cif Curăță Romania!” în 2014, trecând de la interiorul casei tale, la curățarea spațiilor comune, fațade și scări de bloc. În 2017 am avut o nouă misiune, Clean & Travel, și am înfrumusețat mai multe orașe și locuri importante pentru comunitățile locale: Hunedoara, Alba Iulia, Viseul De Sus, Mangalia, Sibiu, Sinaia, Iasi, Oradea, Drobeta-Turnu Severin. În 2019 am demonstrat că acordăm atenție tendințelor în materie de distracții și am organizat primul festival de curățenie, cu muzica live la Timișoara și Constanța. Peste 2000 de oameni au îmbrățișat cauza noastră și s-au alăturat în aventura noastră de curățare și înfrumusețare!

 

Povestea continuă și în acest an cu ajutorul vostru 😊. CIF și-a propus în ediția de anul acesta să restabilească frumusețea unui loc drag și emblematic pentru locuitorii comunității. Orașul despre care îți vorbim găzduiește una dintre creațiile monumentale în piatră și oțel ale sculptorului român Constantin Lucaci. Sculptura la care facem referire este considerată unul dintre punctele de atracție ale orașului, fiind recunoscută drept emblema comunității. Încă nu ți-ai dat seama despre ce oraș vorbim? Îți mai dam un mic indiciu. Este un loc de întâlnire pentru persoanele de toate vârstele. Fie că vorbim despre copii, adolescenți, tineri, adulți sau seniori, toți se întâlnesc la FÂNTÂNA CINETICĂ din... BRĂILA! 

 

Pe 26 Aprilie, echipa CIF împreună cu voluntarii Let’s Do It, Romania!, dă startul unei noi sesiuni de curățenie. Unde? În Brăila, la Fântâna Cinetică. Vino și dă-ne o mână de ajutor să redăm strălucirea pierdută a acestui loc minunat.