Skip to content
2019. CIF Curată România – Ediția Festival

2019. CIF Curăță România – Ediția Festival

Ediția Festival

Detalii despre eveniment

2019

Weekend de vară, 2019. Orașul e destul de liniștit acum că lumea a plecat fie spre festival, fie spre mare. Ai ieșit cu câinele la plimbare și, cum nu vă grăbește nimeni, că doar e weekend, faceți un tur ceva mai lung al cartierului.

Pe bulevard, arunci o privire la vechiul amfiteatru și dintr-o dată îți aminteşti cum arăta pe vremuri, cum se înghesuiau oamenii să prindă loc la spectacol... Era frumos pe vremuri. Acum, amfiteatrul este pustiu, dar la cum arată, nici nu-i de mirare.

În 2019, campania CIF Curată România a ajuns la cea de-a VI-a ediție. După fațade de blocuri, scări de blocuri și locuri cu însemnătate pentru comunitățile locale din întreagă țară, am decis că trebuie să readucem la viață și câteva dintre acele spații în care oamenii veneau la “festivalurile” de altădată.

Așa că i-am invitat pe români să voteze locațiile pe care vor ca CIF să le curețe și înfrumusețeze, apoi am selectat două dintre acestea: Grădina de Vara Capitol din Timișoara și Amfiteatrul din Parcul Tăbăcăriei din Constanța.

Peste 2.000 de voluntari au participat la primul festival de curățenie din România! Împreună au curățat şi înfrumuseţat, s-au distrat, iar la final eforturile lor au fost răsplătite printr-un concert susținut de Feli. Astfel, am reușit să îmbinăm ritmurile electrizante cu puterea comunității de a face o schimbare.

Bun venit, frumusețe! Proiectul 2019. CIF Curată România – Ediția Festival