Skip to content
2015 & 2016. Cif Curată România – Scările de bloc

2015 & 2016. Cif Curăță România – Scările de bloc

Scările de bloc

Detalii despre eveniment

2015; 2016

Primăvară, 2015. Nici azi nu funcționează liftul, iar tu n-ai mai urcat șapte etaje de... nici nu mai știi când. După primele trei, faci o mică pauză - stai sprijinit de balustradă, încercând să-ți tragi puțin sufletul. Te ridici și vezi că pe tricoul tău a rămas o dâră, de culoare gri închis.

Abia acum observi praful și murdăria, tencuiala crăpată, vopseaua ștearsă de pe pereți. E genul de mediu care îți afectează nu doar sănătatea, ci și starea de spirit dimineața, când ieși din casă, ori când ai de urcat șapte etaje pe scări.

Așa că timp de doi ani, CIF a invitat românii din toată țară să își înscrie scările de bloc pe website. În total, au fost alese 40, iar echipele noastre de voluntari le-au curățat și înfrumusețat, începând de la ușa și până la ultimul etaj, cu ajutorul celor mai eficiente produse CIF. 40 de blocuri, 1 300 de scări, și-au recăpătat strălucirea și frumusețea pierdută.

Am crescut gradul de conștientizare în rândul românilor cu privire la problema  degradării și curățeniei spațiilor publice- 4 milioane de vizualizări pentru video-urile în care Cif vorbește prin oameni despre problema curățeniei în spațiile comune, postate pe diferite platforme online; peste 1 300 de înscrieri de locații. Și împreună cu ei, oamenii receptivi și dornici să facă bine, am facut primii pași spre schimbare.

Bun venit, frumusețe! Proiectul 2015 & 2016. Cif Curată România – Scările de bloc