Skip to content
Imaginea prezintă un bărbat în fața locuinței sale. Acesta salută un biciclist în trecere și curăță pervazul albastru din mozaic al ferestrei sale.

Cif: redescoperă frumusețea comunității

Curățenia ne face împrejurimile mai luminoase. Bucură-te de o comunitate curată, strălucitoare și fericită mulțumită puterii de curățare Cif. 

Navighează prin toate

( 2 items )

Ajută-i pe cei din jurul tău

De cele mai multe ori, poți contribui semnificativ la îmbunătățirea vieții celor din comunitatea locală prin asumarea unor treburi simple. Schimbarea poate începe chiar cu a face curățenie la tine acasă. Începe cu spălatul terasei sau al balconului, apoi dă un luciu proaspăt ferestrelor – dacă ai avantajul să stai la curte, continuă curațenia cu lustruitul grătarului. Folosește Cif Perfect Finish Spray pentru curățarea cuptorului și încurajează-ți prietenii și vecinii să o facă și ei. Pentru o baie impecabilă folosește Cif cremă, Cif Power & Shine pentru baie și Cif Perfect Finish Spray Anticalcar pentru a îndepărta toate petele de calcar și a reda strălucirea întregii băi. După toate astea, invită-ți vecinii la tine acasă ca să discutați împreună problemele comunității locale, nu ai nevoie decât de o ceașca de cafea și o prăjitură. 

Înfrumusețează-ți împrejurimile, la fel cum Cif îți înfrumusețează casa. Una dintre cele mai eficiente metode de a ajuta comunitatea locală este să ajuți la spălarea vopselei spray și la ștergerea urmelor de vandalism de pe ziduri. Cum să scapi de vopseaua spray? Discută cu vecinii tăi sau vorbește direct cu reprezentații primăriei și organizează o zi în care să vă ocupați de curățarea zidurilor din cartierul tău. Pentru a spăla vopseaua spray este nevoie de solvenți, perii de sârmă și cârpe curate de bumbac.

Te poți implica în organizarea de proiecte pentru dezvoltarea comunității și pentru înfrumusețarea zonei în care locuiești. Activitățile de voluntariat sunt un prilej excelent de a-ți cunoaște mai bine vecinii, fie că e vorba de adunarea gunoaielor, plimbatul câinilor sau ajutatul vecinilor în vârstă cu treburile din gospodărie. Cauți inspirație pentru alte activități sociale în care te poți implica? Organizează zile de vopsit bănci și garduri cu aspect uzat, construiește căsuțe pentru vrăbii sau dă startul unui program de siguranță în comunitate. Spune „adio” murdăriei în zona în care locuiești și „bun venit” frumuseții peste tot în jurul tău!