Despre noi

img_aboutus_detail_501x273

Aducem frumusetea inapoi...

Misiunea noastra e o casa impecabila care sa te faca mandra. Toate produsele noastre sunt create cu acest scop. Asa ca atunci cand alegi Cif, stii ca te indrepti cu siguranta catre un final frumos.

Fiindca curatenia nu inseamna doar cum o faci, ci si de ce. Este sentimentul pe care il ai atunci cand termini treaba, faci un pas inapoi si te bucuri de cat de frumoasa e casa familiei tale. Iar tu esti atat de mandra de ea.

Stim ca vrei ca locuinta ta sa arate cat mai bine. De aceea cream produse care sa rezolve problemele pe care le intalnesti, avand grija de suprafete in acelasi timp. Pentru cea mai frumoasa experienta de curatenie, cu cele mai frumoase rezultate, foloseste gama noastra Cif Cream. Sau noua noastra gama de spray-uri, Power & Shine – pentru o curatenie absolut stralucitoare.  

Casa ta este reflexia ta, iar Cif te ajuta sa ajungi la finalul frumos pe care ti-l doresti: indiferent de suprafata, indiferent de camera si indiferent ca e vorba de o curatenie rapida sau completa.

... Si o aducem tuturor.

Credem ca fiecare persoana ar trebui sa fie mandra de mediul in care traieste.

Acest lucru incepe acasa.

Vrem ca toata lumea sa se simta mandra de cat de frumoasa e casa lor. Vrem ca aceasta mandrie sa se rasfranga asupra tuturor aspectelor vietii – pentru ca atunci cand esti mandru de locul in care traiesti, te simti bine.

Dar de ce sa te opresti aici?

Frumusetea este peste tot in jurul nostru. E pe strazi, e in arhitectura, e in tot ceea ce facem. Lucrurile care ne inconjoara spun o poveste. Ingrijindu-le si curatand murdaria si petele care le ascund frumusetea, astfel le aducem inapoi farmecul pierdut. Numai asa povestile lor prind iar viata si intrega lume se poate bucura de frumusetea lor regasita. In 2014, am lansat campania Cif curata Romania, care a avut ca obiectiv eliminarea mesajelor agresive din spatiile publice, pentru readucerea frumusetii spatiului ce ce inconjoara si consolidarea unei educatii sanatoase pentru copii.

Si in 2015 Cif curata Romania i-a provocat pe toti cetatenii sa ia atitudine, sa constientizeze realitatea lor imediata si sa faca o schimbare. Locuim la bloc, locuim impreuna.

Spatiile comune sunt ale tuturor si este responsabilitatea noastra civica de a le mentine curate si a le lasa frumusetea sa straluceasca, asa cum Cif face dintotdeauna. Importanta nu e simpla curatare a unui obiect sau loc, ci rezultatul cu adevarat frumos al curatarii si impactul ei asupra comunitatii.

Cum ne-am inceput frumoasa misiune

In anii ’60, suprafetele locuintelor erau atacate de pudrele aspre de curatat. Asa ca am decis sa lucram la un curatitor bland, dar eficient care nu deterioreaza suprafetele. Iar in 1974, am reusit. Crema noastra de curatare revolutionara a trasformat casele din „destul de curate” in „frumos de curate”.

De atunci, am creat o intreaga gama de produse pentru clientii nostri. De la produsele anti-calcar pana la cele pentru curatarea podelelor, formulele noastre inovatoare mentin fiecare camera a casei tale stralucitor de curata.

Ajungi intotdeauna la un final frumos cand incepi cu Cif.
TOP