Cum sa cureti dusul si sa-i oferi o pata de culoare pentru un finisaj perfect


Dusul e o oaza de relaxare unde evadezi dupa o zi lunga sau unde capeti energie pentru a incepe o noua zi. Nu e de mirare ca e piesa centrala a baii. Si de asta, trebuie sa-l tii mereu curat. 

Si nu doar fiindca un loc curat inseamna o minte linistita (pana la urma, cum poti sa te relaxezi cand tu analizezi faianta?), ci si pentru ca atunci cand dusul straluceste, intreaga camera ii preia din frumusete.

Cum sa cureti un dus

Urmeaza pasii nostri pentru curatarea dusului (incluzand cum sa cureti para dusului) si vei obtine rezultate stralucitoare. Iti recomandam sa foloseti Cif Power & Shine Anti-calcar, fiind proiectat sa inlature complet toate petele de calcar si sapun fara sa lase urme.

Ai nevoie de:

 • Cif Power & Shine Anti-calcar 
 • O carpa umeda

Cum sa cureti:

 1. Pulverizeaza Cif Power & Shine Anti-calcar peste suprafetele dusului si para dusului.
 2. Daca murdaria e rezistenta, lasa solutia sa actioneze pentru cateva minute.
 3. Sterge suprafetele si para dusului cu o carpa umeda. Nu e nevoie de clatire!
 4. Sterge suprafetele cu o carpa uscata pentru un rezultat stralucitor.

Finisajul perfect

Odata ce suprafata luceste de curatenie, dusul devine locul perfect pentru a fi infrumusetat. Vezi clipul de mai sus pentru a afla cum sa-i oferi un strop de culoare.

Da-i culoare

 • Daca preferi dusurile de dimineata, vei incepe ziua in forta datorita petelor de culoare care trezesc optimismul.
 • Sapunurile, dozatoarele si accesoriile in culori citrice deschise, cum ar fi portocaliu sau verde, vor contrasta cu peretii albi, iar dusul tau va arata mai fresh ca niciodata.
 • Daca iubesti sa te relaxezi in dus inainte de culcare, incearca niste culori relaxante. Un exemplu ar fi lila, o culoare linistitoare, despre care se spune ca reduce stresul.
 • Culorile reci precum albastru si turcoaz sunt deja de referinta pentru o baie. Aceste nuante calmeaza fiindca iti aduc aminte de sunetul valurilor si mirosul sarat al marii.

Adu exteriorul in interior

 • Iti place ideea de a oferi culoare baii tale? Atunci foloseste plante pentru a o inviora.
 • Pentru un plus de prospetime, bambusul aranjat intr-un vas de sticla, cosurile suspendate sau chiar un terariu sunt perfecte. Daca vrei sa-ti faci propriul terariu, vezi aici proiectul nostru de reciclare creativa. 
TOP