Decoratiuni pentru masa din sufragerie din forme de tort si sfesnice

Nu e chiar atat de greu sa creezi decoratiuni wow pentru masa din sufragerie. Iar prietenii tai vor fi cu siguranta impresionati la urmatoarea petrecere. Iti vom arata cum sa faci una dintr-o forma veche de tort si un sfesnic. Iar rezultatul e perfect pentru a da stil oricarei ocazii. 

Cu putina dragoste si atentie, transformi formele de tort in ornamente sofisticate pentru orice masa. Iar puse peste un sfesnic, reprezinta o aditie moderna oricarei cine, ca suport pentru flori, fructe sau orice altceva iti trece prin cap. 

Ai nevoie de:

  • Cif Cream
  • Carpa din microfibra
  • Vopsea alba
  • Mici plante suculente, flori sau lumanari
  • Forma rotunda de tort uzata
  • Un sfesnic vechi
  • Bormasina electrica
  • Surubelnita
  • Suruburi
  • Manusi si ochelari de protectie
decor_step1


Pasul 1: Curata sfesnicul si forma de tort

De obicei, ceara se curata greu, insa Cif Cream o indeparteaza cu usurinta. Aplica o picatura pe o carpa umeda din microfibra si curata ceara dintr-o miscare inainte de a clati. Odata ce ai terminat, foloseste Cif Cream in acelasi mod pentru a curata si forma de tort. Usuca-le pe amandoua cu un servet si sunt gata sa fie reciclate creativ.

decor_step2


Pasul 2: Perforeaza forma de tort si sfesnicul

Pune-ti ochelarii si manusile de protectie. Cu bormasina, perforeaza mijlocul formei de tort si a sfesnicului si aliniaza-le. Acum sunt gata de asamblare pentru a crea o eleganta piesa centrala pentru masa din sufragerie.

decor_step3


Pasul 3: Fixeaza piciorul de suport

Fara sa-ti dai jos echipamentul de protectie, fixeaza forma de tort pe sfesnic cu un surub pe care il vei strange cat de tare poti. Asa te asiguri ca decoratiunea ta e solida. 

decor_step4


Pasul 4: Vopseste-ti capodopera

Odata ce totul e securizat, treci la vopsit. Noi am folosit alb, insa tu poti sa alegi orice alta culoare care se potriveste mai bine casei tale. Intinde hartie sau ziar pe suprafata de lucru si foloseste o pensula lata pentru a acoperi o portiune cat mai mare intr-o singura trecere. S-ar putea sa trebuiasca sa aplici mai multe straturi pentru a obtine un aspect uniform. 

decor_step5


Pasul 5: Decoreaza piesa centrala pentru masa din sufragerie

Alege-ti decoratiunile favorite pentru a-ti completa noua piesa centrala. Plantele suculente, florile si fructele sunt cele mai potrivite, insa alege orice crezi ca va arata bine cu fata de masa si tacamurile tale.

Asa ca data viitoare cand gazduiesti o cina pentru prieteni, incearca sa faci aceste decoratiuni elegante. Pline cu fructe si flori somptuoase, vor crea cu siguranta o atmosfera deosebita. In plus, iti infrumuseteaza masa, sunt rapid si usor de construit, iar prietenii tai le vor transforma garantat intr-un subiect de discutie.


Daca ai facut una, ne-ar placea sa vedem cum a iesit si unde ai decis sa o asezi. Posteaza o poza pe pagina noastra de Facebook ca sa-i incurajezi si pe ceilalti sa recicleze creativ.

TOP