Da o viata noua cosului de hartii, transformandu-l in masuta

De ce nu incerci sa construiesti o masuta chic? Probabil ca ai deja toate materialele, iar rezultatul va arata superb in sufrageria sau dormitorul tau. Acest proiect de reciclare transforma un simplu cos din sarma intr-o aditie perfecta pentru orice camera.

Cand e vopsita in alb sau in culori pale, aceasta masuta pe care poti sa o faci singur ofera un plus de farmec oricarei camere. Si in acelasi timp e foarte practica. Aseaza pe ea carti, flori sau foloseste-o ca noptiera. 

Ai nevoie de:

  • Cif Cream
  • Carpa din microfibra
  • Vopsea colorata
  • Cos din sarma pentru hartie
  • Adeziv puternic
  • Glaspapir
  • O bucata rotunda de lemn (poate fi placaj sau un tocator din lemn taiate in forma rotunda)
  • Hartie sau orice alt material pentru a acoperi suprafata de lucru
side-table_step1


Pasul 1: Curata cosul

Pentru a face cosul sa straluceasca, curata cu Cif Cream orice murdarie acumulata. Aplica o picatura pe o carpa umeda din microfibra si sterge cosul. Apoi clateste-l cu grija si usuca-l cu un servet pentru a fi gata sa fie transformat in masuta.

side-table_step2


Pasul 2: Vopseste-l ca sa arate stralucit 

Intinde hartie sau orice alt material protectiv peste suprafata de lucru. Alege o culoare complementara cu decorul casei tale. In functie de culorile pe care le folosesti si cat de inchis la culoare e cosul, pot fi necesare mai multe straturi.  

side-table_step3


Pasul 3: Vopseste si tablia

Alege o bucata de lemn care va fi partea superioara a masutei. Poate fi un tocator rotund sau un cerc taiat dintr-o bucata de placaj. Daca exista margini aspre, ai grija sa le netezesti cu glaspapirul. 

Alege o vopsea complementara pentru aceasta piesa. Cu o pensula mai mare, vei obtine rapid un rezultat uniform. Fa asta pe un strat protector si lasa ambele parti sa se usuce peste noapte.

side-table_step4


Pasul 4: Imbina cele doua piese

Foloseste un adeziv puternic pentru a lipi placa de lemn pe fundul cosului de hartie. Ai grija sa le aliniezi pentru ca masuta ta sa fie echilibrata.

side-table_step5


Pasul 5: Decoreaza-o

Gaseste locul potrivit pentru masuta ta si decoreaz-o cu flori, carti, reviste sau lumanari pentru un rezultat frumos.

Asta e tot ce trebuie sa faci pentru a oferi un upgrade modern sufrageriei sau dormitorului tau. Asa ca daca aveai nevoie de idei pentru masute elegante, speram s-o incerci pe aceasta. Daca o faci, ne-ar placea sa postezi o poza pe pagina noastra de Facebook.

TOP