Cum sa faci un stand pentru prajituri din farfurii si cani fara pereche

Acum te poti mandri cu piesele tale de ceramica unice sau cu comorile gasite prin magazine creand un stand pentru prajituri cum nu mai e altul. Poate ca setul tau preferat de ceai a ramas cu o singura piesa sau poate ai avut norocul sa dai peste cateva bijuterii vintage. 

Oricum ai privi situatia, tot ai ramas cu cateva cesti de ceai sau farfurii desperecheate. Iar impreuna cu alte cateva materiale, sunt tot ce ai nevoie pentru a crea propriul tau stand de prajituri. Ar trebui sa ai deja tot ce-ti trebuie. 

Si va fi un proiect de infrumusetare a casei cat pentru o dupa-amiaza placuta. Odata ce ai terminat standul, iti ramane doar sa-l decorezi cu fursecuri si prajituri de care sa te bucuri impreuna cu prietenii si familia.

Ai nevoie de:

  • Cif Cream
  • O carpa din microfibra
  • Diverse farfurii si cani
  • Adeziv puternic
  • Cateva carti mai grele

cake-stand_step1 


Pasul 1: Alege-ti aranjamentul

Alege canile si farfuriie care vor alcatui standul tau pentru prajituri. Ai grija sa le folosesti pe cele mai mari la baza, iar pe cele delicate in partea de sus. Asa oferi echilibru standului.
cake-stand_step2


Pasul 2: Curata ceramica

Ca sa te asiguri ca standul tau pentru prajituri straluceste, ai grija sa cureti bine farfuriile si canile inainte de a incepe. Nu trebuie sa mai ramana pete de ceai, cafea sau murdarie adunata in timp. Pentru a scapa de murdaria rezistenta, aplica o picatura de Cif Cream pe o carpa din microfibra si sterge fiecare piesa pe ambele parti. Clateste-le cu grija si usuca-le cu un servet pentru a le face sa straluceasca.

cake-stand_step3


Pasul 3: Lipeste-le

Asigura-te ca farfuriile si canile sunt uscate si curate inainte sa le lipesti. Apoi, aplica cu grija adeziv pe fiecare margine si lipeste-le in forma aleasa. Daca vrei sa scurtezi acest pas, monteaza piesele cate doua, iar apoi asambleaza-le.
cake-stand_step4


Pasul 4: Fixeaza-le

Pentru ca adezivul sa se fixeze uniform, foloseste cartile. Asaza-le peste noul tau stand pentru prajituri, avand grija sa nu intinzi lipiciul. Lasa totul sa se usuce peste noapte.
cake-stand_step5


Pasul 5: Partea distractiva

Niciun stand pentru prajituri creat acasa nu arata bine daca nu e acoperit de fursecuri, prajituri sau fructe.

Fiindca fiecare stand pentru prajituri lucrat manual e unic, acesta infrumuseteaza orice masa. Incearca sa te joci cu forme si culori, in functie de stilurile tale favorite si locul unde vrei sa le expui. 

Noi preferam aspectul curat al acestei versiuni complet albe, insa ceramica colorata inveseleste orice petrecere. Daca si tu ai facut unul, ne-ar placea sa-l vedem. Posteaza o poza pe pagina noastra de Facebook.

TOP